İos 18.5 güncellemesi (sohbet

Reaksiyon skoru
0
Beyler iOS 18.5 güncellemesini yapanlar bilgilendirme geçebilir mi şarj performans iyileştirmeler bu başlık altında forumlaşalım benim sürüm şuan 18.3.2 cihaz 15pm yapılır mu ne diyorsunuz???

Bir süredir 18.5 beta 4 kullanıyordum memnundum dün gece direkt 18.5 e geçtim aynı.

Neden 16e peki sorabilir miyim aynı fiyata çok daha iyi telefonlar var
1 ios ekosistemim var 2 iphone15 ile neredeyse 8k fiyat farkı var ek takas desteği ile aldım 15 e göre 2k tl daha fazla destek veriyor 3 geniş açı ve sinematik kamerayı hayatım boyunca 1 ile 2 kez kullanmışımdır 4 uzun ömürlü ve apple yapay zekayı illaki türkçe alacak ve gelecekte iyi yatırım olduğunu düşünüyorum 4 güçlü donanım güçlü yazılım ve uzun ömürlü 5 bana göre eksisi çentik ekran ve 60 hz ama şuan en güncel iphone 16 bile 60 hz ona yapcak bişey yok 6 çok iyi pili var neredeyse 1.5 günü çıkarıyor yani 7 bu telefonun linçlenme sebebi fiyatı ama ek takas desteğiyle gerçekten uyguna düşüyor Varsa soruların alabilirim istersen açıkcası bu telefondaki önyargıyı biraz kırmak istiyorum sanıldığı kötü bir telefon değil

Son düzenleme:
Bugün güncelledim ve fazla deneyimleme fırsatım olmamasına rağmen şimdilik memnunum. Bildirimleri temizlerken animasyonda kasma oluyordu. O sorun çözülmüş. Geçiş ve animasyonlar daha akıcı olmuş gibi. Pil konusunda henüz bir şey diyemeyeceğim.

Bugün güncelledim ve fazla deneyimleme fırsatım olmamasına rağmen şimdilik memnunum. Bildirimleri temizlerken animasyonda kasma oluyordu. O sorun çözülmüş. Geçiş ve animasyonlar daha akıcı olmuş gibi. Pil konusunda henüz bir şey diyemeyeceğim.
Orhan bey merhaba bende iPhone 15 plus cihazı kullanıyorum 18.3.2 yi kullanıyorum bu gelen güncelleme ios 18.5 pil olarak konu hakkında zamanı gelince yorumlarınızı der misiniz bide stabil bi güncelleme mi yüklenmeli mi ?
Yoksa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler iOS 18.5 güncellemesini yapanlar bilgilendirme geçebilir mi şarj performans iyileştirmeler bu başlık altında forumlaşalım benim sürüm şuan 18.3.2 cihaz 15pm yapılır mu ne diyorsunuz???
İlyas bende 18.3.2 yi kullanıyorum memnunum araştırıp geçmek istiyorum yorumlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
Orhan bey merhaba bende iPhone 15 plus cihazı kullanıyorum 18.3.2 yi kullanıyorum bu gelen güncelleme ios 18.5 pil olarak konu hakkında zamanı gelince yorumlarınızı der misiniz bide stabil bi güncelleme mi yüklenmeli mi ?
Yoksa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlyas bende 18.3.2 yi kullanıyorum memnunum araştırıp geçmek istiyorum yorumlarınızı bekliyorum
Hocam herhangi bir takılma/donma/bug göremedim ben. Pil konusunda gözle görülür bir durum yok şimdilik. Memnunum ve güncellediğim için pişman değilim. Benim cihaz Iphone 15 sizinki daha üst model ve bataryası daha yüksek. Sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum.

IMG_1088.webp

Geçtim hiçbir fark hissetmedim zaten aman aman bir şey beklememek gerek İOS 19'a odaklanmış durumda Apple onun üzerinde çalışıyorlar.

Hocam herhangi bir takılma/donma/bug göremedim ben. Pil konusunda gözle görülür bir durum yok şimdilik. Memnunum ve güncellediğim için pişman değilim. Benim cihaz Iphone 15 sizinki daha üst model ve bataryası daha yüksek. Sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum.

Alıntıyı görüntüle
Teşekkür ederim orhan bey bu akşam eve gidince güncelliyecem artık zaten ios 18 in stabil güncellemeleri yayınlanır diye düşünüyorum tabi ilerde ios 19 a araştırmadan güncellemek yok

Bende pek bir değişiklik olmadı, 18.4'de Apple Watch ile arada bir senkron sorunu oluyordu ama gördüğüm kadarıyla düzeltmişler.

Geri