hocam bendede aynı telefon varda şimdi kötü olursa geri dönüşü yok bir hata falan gördün mü gerçi şimdi yapmışsın da bir kaç saat sonra dönüş yapar mısın?ben şimdi yaptım 16 pro ile
Nedense aşırı yavaş yükleniyor 22 saat kaldı yazıyor internetimde hızlı anlamadım.Bi yanım güncellemek istiyor bi yanım istemiyor karar veremedim optimizasyon hatası olur diye
hata vardırNedense aşırı yavaş yükleniyor 22 saat kaldı yazıyor internetimde hızlı anlamadım.
telefonu kapatıp açtım düzeldi 16 pro modeli var deneyimlerimi yazarım bir kaç saate.hata vardır
çok sağolun hocam eyvallahtelefonu kapatıp açtım düzeldi 16 pro modeli var deneyimlerimi yazarım bir kaç saate.
Şu an güncelliyorum kararlı sürümü çıktığından bir şey olmaz güncelleyin benceBi yanım güncellemek istiyor bi yanım istemiyor karar veremedim optimizasyon hatası olur diye
Ben yapmayacam 16 pro Max var ama 1-2 hafta bekleyecemBi yanım güncellemek istiyor bi yanım istemiyor karar veremedim optimizasyon hatası olur diye
Hocam kullanıyorum bi kaç saattir şuanlık bir sorun gözükmüyor.çok sağolun hocam eyvallah
performans farkı oldu muDün geceden beri kullanıyorum ip 15 te sorun yok şimdilik