Neler Yeni

İOS Mu Tercih Edersiniz Android Mi???

İOS mu Android mi?

• İOS

Oylar: 42 52.5%
  • Android

Oylar: 38 47.5%

• Oy kullanan toplam üye
    80

Nachi

80+ Platinum
Alakası yok, tamamen ön yargı.
10 senelik Samsung telefon kullanan kişiler iphone alıyor sonra Android'e çöp diyorlar. İşte bütün mesele bu.
Çok haklısın mesela ben. Kurulumu çok basit eğer önceden apple cihaz kullandıysan. Hemen ayarları önceki gibi yapıp herşeyi önceki cihaz gibi ayarlıyor.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
en sevdiğim telefonum iphone se'ydi. şimdi 3 yıldır falan xiaomi kullanıyorum. memnunum ama yine üretilse yine se almak isterim.

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
Kısacası ios alıp çok rahat 5 sene takılırsınız

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
IOS daha güzel geliyor bana şahsen ama fiyatlar yüzünden android kullanıyroum

Xangetsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Zed
Android'te kullandım ios'ta ve ios diyorum. Şuan 3. el bir iphone 5s'im var ve yıllardır kullanmama rağmen hâlâ işimi görüyor.

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Arkadaşlar hadi bakalım herkes oylasın, sebebini de yazsınlar. Ben İOS'cuyum fakat evet herkesin dediği gibi pahalı ama bence kesinlikle fiyatını hak ediyor. Şimdi İphone 12 Mini alsam 8K'ya, düzgün bir kullanıcı olduğum için 5 sene kafam rahat olur. Bir Android kullanıcısı gidip bir telefon alsa 4K'ya, 2 sene sonra telefon yavaşlayacak, sorunlar ortaya çıkmaya başlayacak. Fakat İphone tarafında böyle bir sorun yok, şuan da İphone 6S'i bile çatır çatır kullananlar var.

Not: Android'i kötülemiyorum, kendimde uzun süredir Android kullanıcısıyım. Para biriktirip İOS'a geçmeyi planlıyorum.
Iphone 8 altı Apple telefon alınmaz artık. 6s ve 7 ye destek yakın zamanda kesilecektir.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Alakası yok, tamamen ön yargı.
10 senelik Samsung telefon kullanan kişiler iphone alıyor sonra Android'e çöp diyorlar. İşte bütün mesele bu.
Benim note 3 var 2013 çıkış zaten 2014te alınmış ve hala çalışıyor
%25 olunca falan da kapanıyor yani eski telefonum sonuçta duruyor öyle
Soruya gelirsek 3000 TL'ye alabileceğim adam akıllı bir ios telefon yok bu durumda mecbur android alıyoruz
2018 çıkışlı şuan kullandığım telefon 3 yıldır sapasağlam çalışıyor ve bence bir 1 2 yılı daha net var
Param olsa tabii ki ios alırım

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
fiyat bandına göre değişir ama saf işletim sistemi olarak iOS tabii ki.
İos android gibi android 9 dan 10a geçince (her telefonda değil) kasma donmaya yol açmıyor kesinlikle ios bence de

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
Arkadaşlar hadi bakalım herkes oylasın, sebebini de yazsınlar. Ben İOS'cuyum fakat evet herkesin dediği gibi pahalı ama bence kesinlikle fiyatını hak ediyor. Şimdi İphone 12 Mini alsam 8K'ya, düzgün bir kullanıcı olduğum için 5 sene kafam rahat olur. Bir Android kullanıcısı gidip bir telefon alsa 4K'ya, 2 sene sonra telefon yavaşlayacak, sorunlar ortaya çıkmaya başlayacak. Fakat İphone tarafında böyle bir sorun yok, şuan da İphone 6S'i bile çatır çatır kullananlar var.

Not: Android'i kötülemiyorum, kendimde uzun süredir Android kullanıcısıyım. Para biriktirip İOS'a geçmeyi planlıyorum.
Param Varsa İos

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Android kullanıyorum ama şansım olsa kesinlikle IOS geçerim. Daha kullanışlı, daha güzel geliyor bana. Güvenlik açısından da güzel özellikleri var.

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Benim note 3 var 2013 çıkış zaten 2014te alınmış ve hala çalışıyor
%25 olunca falan da kapanıyor yani eski telefonum sonuçta duruyor öyle
Soruya gelirsek 3000 TL'ye alabileceğim adam akıllı bir ios telefon yok bu durumda mecbur android alıyoruz
2018 çıkışlı şuan kullandığım telefon 3 yıldır sapasağlam çalışıyor ve bence bir 1 2 yılı daha net var
Param olsa tabii ki ios alırım
Param olsa gider en kral Android telefonu alırım. İphone 11 bakıyorum ekranı 720p 60hz. Bide Android ile dalga geçiyolar..

Top Bottom