Bugün bir arkadaş atılıyor dedi ve telefoncunun birine de sordum o da şu an aktif dediAtılmıyor
yalan söylüyorlarBugün bir arkadaş atılıyor dedi ve telefoncunun birine de sordum o da şu an aktif dedi
İmei kayıt yenileme mıhabbettinden bahsediyorum 2 yıllık falan yapıyorlar haniHiç atılmadı ki
2 yıllık kayıt yok +2 ay uzatma varİmei kayıt yenileme mıhabbettinden bahsediyorum 2 yıllık falan yapıyorlar hani
Bir ara bu bahsettiğim kayıt yenileme muhabbeti vardı kapandı sonra , şimdi tekrar yapılıyor diyorlar bundan bahsediyorum.2 yıllık kayıt yok +2 ay uzatma var
2 ay uzatma var ona da Türkiye’ye gelen gurbetçi pasaportu falan lazımBir ara bu bahsettiğim kayıt yenileme muhabbeti vardı kapandı sonra , şimdi tekrar yapılıyor diyorlar bundan bahsediyorum.
Böyle bişey yok diyorsunuz yani
4+4'den sonra 2 ay uzatma yapabiliyoruz pasaporta vs. gerek yok2 ay uzatma var ona da Türkiye’ye gelen gurbetçi pasaportu falan lazım
Fiziksel sim 4 ay e sim 4 ay şeklinde almak mı yoksa çift simli mi almak mantıklı ?4+4'den sonra 2 ay uzatma yapabiliyoruz pasaporta vs. gerek yok