Yardım IP Adresi Hakkında Bakarmısınız

Hocam zaten kapı numarasına kadar versin demiyorum bana sadece hangi şehirden girildiği yeterli.

Tamam bende bunu öğrenmeye çalışıyorum işte. Ailevi bir konu var çünkü ortada. Ben gördüğüm IP adreslerinin girdiği saatlerde kesinlikle e nabıza girmedim çünkü.
yazar işte siteye gir o ipyi gösaterir

Arkadaşlar lütfen bilenler yazsın konu biraz ciddi bilen varsa lütfen yardımcı olsun. E-Nabız da bildiğiniz gibi Bildirimlerim kısmına basınca hesabımıza giriş yapan IP adresleri çıkıyor. Bu IP adreslerini sorgulama yapacağım bir platform yada site var mı acaba? Bir de bu IP adresleri tam olarak ne oluyor yani benim hesabıma başka bir şehirden başka bir telefon yada bilgisayardan giriş yapıldığı anlamına mı geliyor?
Bazen yollanan IP adresleri web tarayıcın ile ilgili olabiliyor. IP adreslerini https://www.iplocation.net/ip-lookup şöyle bir sitede sorgulattır. Şirket ismi varsa zararsız istektir. Yoksa bir çeşit saldırıda olabilir. Hocam bir deneyin ona göre bir yardım yapabilirim.

Arkadaşlar lütfen bilenler yazsın konu biraz ciddi bilen varsa lütfen yardımcı olsun. E-Nabız da bildiğiniz gibi Bildirimlerim kısmına basınca hesabımıza giriş yapan IP adresleri çıkıyor. Bu IP adreslerini sorgulama yapacağım bir platform yada site var mı acaba? Bir de bu IP adresleri tam olarak ne oluyor yani benim hesabıma başka bir şehirden başka bir telefon yada bilgisayardan giriş yapıldığı anlamına mı geliyor?
Eğer İnternetin dinamik ip ile bağlantı sağlıyorsa farklı farklı ip görmeniz gayet normal ama sizden habersiz de giriş yapılmış olabilir.Eğer bilgilerini kimseye vermediysen Büyük ihtimal o kişi sensindir sadece farklı ip le giriş yapmışsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,928
Üyeler
183,920
Son üye
cagrihazar
Geri