iPad 10 64 alınır mı??

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

yakha

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
115
Çoklu Konu, Spam
Bazı kişiler fiyatına değmediğini vs söylüyorlar sizce aradaki fiyat farkına değer mi ekranı bataryası performansı lamine ekran olmaması çokmü kötü ve mini 6 ile bunun arasında kaldım sizce hangisini almalıyım iPad 9 u seçeneklere eklemelimiyim?

oyun oynama gibi bir derdin yoksa ki çoğu oynatıyor huawei al kalemiyle geç keyfine bak daha az para harcatır hem

oyun oynama gibi bir derdin yoksa ki çoğu oynatıyor huawei al kalemiyle geç keyfine bak daha az para harcatır hem
Hocam oyunda oynayacağım pubg mobile clash royale clash of clans cod vs sizce tablet iyi midir? performansı nasıl ekranı bataryası ve o lamine cam olmaması kötümü iPad 9 ile aradaki farka degermi

İş için kullanıyorum gayet iyi,
8 saate yakın video toplantı yapıyor çok rahat.
Kamerası çoğu fp 15 k civarındaki telefondan daha iyi ( misal Samsung a54 bununla canlı kıyasladım)

Bahsettiğiniz oyunlar vs için YouTube vb. performansa bakabilirsiniz.

İş ve programlar dolayısıyla en az 3 yıl olarak kullanıyoruz. Donma vb. olmuyor. Ne bunda ne eskilerinde.

İş için kullanıyorum gayet iyi,
8 saate yakın video toplantı yapıyor çok rahat.
Kamerası çoğu fp 15 k civarındaki telefondan daha iyi ( misal Samsung a54 bununla canlı kıyasladım)

Bahsettiğiniz oyunlar vs için YouTube vb. performansa bakabilirsiniz.

İş ve programlar dolayısıyla en az 3 yıl olarak kullanıyoruz. Donma vb. olmuyor. Ne bunda ne eskilerinde.
Mini 6 mi bumu

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,187
Üyeler
187,791
Son üye
Alfanzo