Neler Yeni

İPAD 10.NESİL VS 9.NESİL

samet68

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
samet
Ağırlıklı olarak ders için kullanacağım ve ipad almak istiyorum ama 9.nesil ve 10.nesil arasında pek fark olmadığını söylüyorlar hangisi daha avantajlı olur
10.Nesil+pencil (indirli fiyat)=11750TL -12000TL
9.Nesil+ pencil =9200TL
Hangisi daha avantajlı olur benim için

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,548
İsim
Olcay akbulut
ikinci el 9 al geç 10 alınmaz bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

ikinci el 9 al geç 10 alınmaz bence
ille o tasarım isteniyorsa ipad air 4 alınabilir. 10 çok kırpılmış bir model

şahin doğan

80+ Platinum
9. Nesil daha mantıklı.

NRxZero

80+
Ağırlıklı olarak ders için kullanacağım ve ipad almak istiyorum ama 9.nesil ve 10.nesil arasında pek fark olmadığını söylüyorlar hangisi daha avantajlı olur
10.Nesil+pencil (indirli fiyat)=11750TL -12000TL
9.Nesil+ pencil =9200TL
Hangisi daha avantajlı olur benim için
Bence huawei matepade geç hem klavye veriyorlar hemde kalem yanlış hatırlamıyorsam bence illa ipad diyosan mini 6 ipad 8 hatta 7 bile yeter 9 alabilirsin ama videolarda filmlerde ekranda kocaman siyah çerceveler var.

Bence huawei matepade geç hem klavye veriyorlar hemde kalem yanlış hatırlamıyorsam bence illa ipad diyosan mini 6 ipad 8 hatta 7 bile yeter 9 alabilirsin ama videolarda filmlerde ekranda kocaman siyah çerceveler var.
Sadece ders ve video falansa %100 huawei iPadi daha çok pubg mobile ve edit yapanlar kullanıyor.

samet68

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Sadece ders ve video falansa %100 huawei iPadi daha çok PUBG mobile ve edit yapanlar kullanıyor.
işletim sistemi olarak harmonyos kullanıyor not alma uygulamaları çok kısıtlı olabilir androidlerde bile çok iyi bir iki uygulama var

NRxZero

80+
işletim sistemi olarak harmonyos kullanıyor not alma uygulamaları çok kısıtlı olabilir androidlerde bile çok iyi bir iki uygulama var
Google sıkıntı degilse bence matepad al veya xiaomi mi pad 5 alabilirsin

3 4 yıllık iPad yine işini görür ben şahsen sadsce not ve ders için iPad almam gider ucuz bir tablette işimi görür ucuz iPadde oyle ipad alsam anca oyunlardaki sabit fps için alınır

thematty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Matty Man
telefonda samsungcuyum fakat tablet diyorsan net ipad aga. hakkını yememek lazım, ipad 9.nesil her türlü işini görür.

NRxZero

80+
telefonda samsungcuyum fakat tablet diyorsan net ipad aga. hakkını yememek lazım, ipad 9.nesil her türlü işini görür.
Şu bütün iPadlere oled ekran 120 hz koysalar varya No 1 tablet olur valla bide şu çerçeve olayıda gitse ekran içindeki çerçeve film falan izlerken ama hâla bence tasarım olarak guzel.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,069,395
Üyeler
169,850
Son üye
OMARZ
Top Bottom