Yardım Ipad 2 alınır mı ? Mantıklı mı?

yani biraz fazla iyimiş gibi diyorsunuz akıcıymış gibi demek istedim
Dediğim gibi arkadaş yüksek seviye bir telefon kullanıyorsa aradaki akıcılık farkını gözle hisseder yoksa o kadar fark yok normal bir telefon kullanıyorsa.Hatta akıcılığında pek bir problem yok biraz daha geç açılıyor uygulamalar.

Dediğim gibi arkadaş yüksek seviye bir telefon kullanıyorsa aradaki akıcılık farkını gözle hisseder yoksa o kadar fark yok normal bir telefon kullanıyorsa.Hatta akıcılığında pek bir problem yok biraz daha geç açılıyor uygulamalar.
doğru söylüyorsun

Anladım hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

doğru söylüyorsun
Bi karar verin fgdsgsdf

Benim gözümde eski artık almaya değmez ve kasıyor ama eski ortalama bi telefon kullanıyorsan çok hissetmesin ama yeni nesil telefon fln kullanıyorsan baya yavaş gelir
hqdefault.jpg

Arkadaşlar öyle video izlemek, internette dolaşmak, film izlemek, pdf açmak gibi işlemleri karşılayabilecek bir tablet arıyorum. İkinci el sitelerinde 400 TL'ye Ipad 2 gördüm ve almak istedim. Fakat İOS sürümü eski olduğu için Youtube dahil birçok programın indirilemeyeceğini öğrendim. Bu cihazlara herhangi bir şekilde Appstore'den inmeyen programlar indirilemez mi? 2011 yılında çıkmış bir tablete 400 TL vermek sizce mantıklı mı? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
En son 4 yıl önce kullandım o zaman bile çok kasıyordu 😅

iPad 7 altına para vermek mantıklı değil. Ucuz olması şartıyla 5’e kadar bakılabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,520
Üyeler
186,900
Son üye
daylight_art3d
Geri