Neler Yeni

iPad 6.nesil Pil sorunu

Woalkhin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Cem Yüceer
2 Yıldır kullanıyorum. Dün akşama kadar hiç sorun yaşamadım, tabletim şarjdayken şarjı gidiyor. Başka adaptörle de denedim fakat aynı şey. Tabletim %8 e ya da %7 ye geldiği an düşüyor. Oturduğum şehirde Apple mağazası yok. Ne yapmalıyım?

2 Yıldır kullanıyorum. Dün akşama kadar hiç sorun yaşamadım, tabletim şarjdayken şarjı gidiyor. Başka adaptörle de denedim fakat aynı şey. Tabletim %8 e ya da %7 ye geldiği an düşüyor. Oturduğum şehirde Apple mağazası yok. Ne yapmalıyım?
knk aynısıda bana oldu tapletler 2 yıl sonra bataryalarrı çöp oluyor

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
yunus emre
tabletler telefon gibi değil 2 yıl sonra ölüyor teknin servise gidip 'ORJİNAL' bir batarya ile değiştir aynı olur ilk aldığın gibi

Woalkhin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Cem Yüceer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tabletler telefon gibi değil 2 yıl sonra ölüyor teknin servise gidip 'ORJİNAL' bir batarya ile değiştir aynı olur ilk aldığın gibi
Oturduğum şehirde Apple mağazası yok. Kaç lira ücret öderim onu nereden öğrenebilirim?

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
yunus emre
Oturduğum şehirde Apple mağazası yok. Kaç lira ücret öderim onu nereden öğrenebilirim?
heryerden yaptırabilirsin internetten pil alıp sen bile takailriisin zor bir iş değil kapak sökülücek eski pil piminden çıkacak yenisi takılacak oraya yapıştırılacak bitti gitti ama sen yapamazsan internetten pili al telefoncuya git taktırmak istiyorum de en fazla 50 tl ama 20 tl idealdir pil ise 250 200 ama 100 tl veya 150 tl olanları alma gidip 300 tl liği bile almanı öneririm

Woalkhin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Cem Yüceer
heryerden yaptırabilirsin internetten pil alıp sen bile takailriisin zor bir iş değil kapak sökülücek eski pil piminden çıkacak yenisi takılacak oraya yapıştırılacak bitti gitti ama sen yapamazsan internetten pili al telefoncuya git taktırmak istiyorum de en fazla 50 TL ama 20 TL idealdir pil ise 250 200 ama 100 TL veya 150 TL olanları alma gidip 300 TL liği bile almanı öneririm
ikisi de orijinal midir

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
yunus emre
ikisi de orijinal midir
n 11 deki pil daha güvenilir bence ve olandırılma ihtimaliniz yok bilgilendirme yapılmış sadece tek resim yok bir sürü resim var n11 dekini alın gittigidiyor da resim sadece 1 tane açıklama yok n11 dekini alın
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardeşim az bios uptade yapıcam sana biraz cevap veremeyeceğim

Woalkhin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Cem Yüceer
heryerden yaptırabilirsin internetten pil alıp sen bile takailriisin zor bir iş değil kapak sökülücek eski pil piminden çıkacak yenisi takılacak oraya yapıştırılacak bitti gitti ama sen yapamazsan internetten pili al telefoncuya git taktırmak istiyorum de en fazla 50 TL ama 20 TL idealdir pil ise 250 200 ama 100 TL veya 150 TL olanları alma gidip 300 TL liği bile almanı öneririm
Şarj yerini kulak pamuğuyla temizledim düzeldi teşekkürler

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
apple müşteri hizmetlerini arayıp bılgılendırme yapın ve garantiye gönderin (orjinal batarya kullanın)

Top Bottom