iPad 6.nesil Pil sorunu

Woalkhin

80+
Reaksiyon skoru
11
2 Yıldır kullanıyorum. Dün akşama kadar hiç sorun yaşamadım, tabletim şarjdayken şarjı gidiyor. Başka adaptörle de denedim fakat aynı şey. Tabletim %8 e ya da %7 ye geldiği an düşüyor. Oturduğum şehirde Apple mağazası yok. Ne yapmalıyım?

2 Yıldır kullanıyorum. Dün akşama kadar hiç sorun yaşamadım, tabletim şarjdayken şarjı gidiyor. Başka adaptörle de denedim fakat aynı şey. Tabletim %8 e ya da %7 ye geldiği an düşüyor. Oturduğum şehirde Apple mağazası yok. Ne yapmalıyım?
knk aynısıda bana oldu tapletler 2 yıl sonra bataryalarrı çöp oluyor

tabletler telefon gibi değil 2 yıl sonra ölüyor teknin servise gidip 'ORJİNAL' bir batarya ile değiştir aynı olur ilk aldığın gibi

tabletler telefon gibi değil 2 yıl sonra ölüyor teknin servise gidip 'ORJİNAL' bir batarya ile değiştir aynı olur ilk aldığın gibi
Oturduğum şehirde Apple mağazası yok. Kaç lira ücret öderim onu nereden öğrenebilirim?

Oturduğum şehirde Apple mağazası yok. Kaç lira ücret öderim onu nereden öğrenebilirim?
heryerden yaptırabilirsin internetten pil alıp sen bile takailriisin zor bir iş değil kapak sökülücek eski pil piminden çıkacak yenisi takılacak oraya yapıştırılacak bitti gitti ama sen yapamazsan internetten pili al telefoncuya git taktırmak istiyorum de en fazla 50 tl ama 20 tl idealdir pil ise 250 200 ama 100 tl veya 150 tl olanları alma gidip 300 tl liği bile almanı öneririm

heryerden yaptırabilirsin internetten pil alıp sen bile takailriisin zor bir iş değil kapak sökülücek eski pil piminden çıkacak yenisi takılacak oraya yapıştırılacak bitti gitti ama sen yapamazsan internetten pili al telefoncuya git taktırmak istiyorum de en fazla 50 TL ama 20 TL idealdir pil ise 250 200 ama 100 TL veya 150 TL olanları alma gidip 300 TL liği bile almanı öneririm
ikisi de orijinal midir

ikisi de orijinal midir
n 11 deki pil daha güvenilir bence ve olandırılma ihtimaliniz yok bilgilendirme yapılmış sadece tek resim yok bir sürü resim var n11 dekini alın gittigidiyor da resim sadece 1 tane açıklama yok n11 dekini alın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kardeşim az bios uptade yapıcam sana biraz cevap veremeyeceğim

heryerden yaptırabilirsin internetten pil alıp sen bile takailriisin zor bir iş değil kapak sökülücek eski pil piminden çıkacak yenisi takılacak oraya yapıştırılacak bitti gitti ama sen yapamazsan internetten pili al telefoncuya git taktırmak istiyorum de en fazla 50 TL ama 20 TL idealdir pil ise 250 200 ama 100 TL veya 150 TL olanları alma gidip 300 TL liği bile almanı öneririm
Şarj yerini kulak pamuğuyla temizledim düzeldi teşekkürler

apple müşteri hizmetlerini arayıp bılgılendırme yapın ve garantiye gönderin (orjinal batarya kullanın)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,286
Üyeler
187,021
Son üye
nht42
Geri