tamer oyunda
80+ Gold

- En İyi Cevap
 - 1

- Reaksiyon skoru
 - 7,658

Merhabalar. iPad 7. Nesil tabletim var. PUBG Mobile’da 4:3 yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? (Geniş ekran)

Mesaj ve reaksiyon sayılarının orantısından belli kimin mesaj kasmaya çalıştığı.Terbiyesizlik yapma mesajı sana yazmadım madem bana cevap veriyorsun sen mesaj kasmaya çalışıyorsun senin gibilerin yeri technopat çöplüğüdür git kendi çöplüğünde takıl millete bulaşma lütfen
bana diyosun demi“olmuyor” diyenleri bilmeyenler hemen gömmüş ama evet, olmuyor öyle bir şey.
Sanirim gfx tool ile yapiyor olabilir goruntüyü düşür belki olurMerhabalar. iPad 7. Nesil tabletim var. PUBG Mobile’da 4:3 yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? (Geniş ekran)
2-3 kişi demiş olmuyor. Haklılar. Ama bilmeyenler direk “olmuyor” diyenleri kötülemiş.bana diyosun demi![]()
Baksanıza ne kadar iyi bir “en iyi cevap”
Kankam olmasa neden böyle konu açayım Allah aşkına.2-3 kişi demiş olmuyor. Haklılar. Ama bilmeyenler direk “olmuyor” diyenleri kötülemiş.
harika2-3 kişi demiş olmuyor. Haklılar. Ama bilmeyenler direk “olmuyor” diyenleri kötülemiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Baksanıza ne kadar iyi bir “en iyi cevap”
şuana kadar kimsede görmedim ilk kez gördüğümden bir şey diyemeyeceğim adam bug gibi bir şey yapıyorKankam olmasa neden böyle konu açayım Allah aşkına.
Hiiç canım sıkıldı.harika
@semih631905 niye kızıyon la
şuana kadar kimsede görmedim ilk kez gördüğümden bir şey diyemeyeceğim adam bug gibi bir şey yapıyor
en iyi yorum aldım diye sevinmiştim laHiiç canım sıkıldı.
gitti zatenHiiç canım sıkıldı.
SOrun sende değil, “meh” cevabına en iyi atan kişide.en iyi yorum aldım diye sevinmiştim la
gitti zaten
ozaman bana niye kızgın atıyonSOrun sende değil, “meh” cevabına en iyi atan kişide.