❌İndirim Bitti! İPAD 9.NESİL 9495TL!

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
8,597
Dostlar İPAD 9.NESİL 9495TL. Almayı düşünen arkadaşlar ilgilenebilir.

A101 de naysta vardı. (Ben öyle hatırlıyorum) Ordan da düşer fiyatı.

10 bin TL'ye tablet alacam ve Androidoyunclub den minecraft yükleyemicem öylemi (!)
Yani aslında kişiden kişiye değişecek bir durum. Bende şuan İPAD 9 var ve bir kaç gün önce yanına birde matepad air aldım. Çünkü apple tabletlerin kalem, klavye vb. gerçekten çok pahalı. APP STORE, Play Store'a göre çok daha pahalı, Crack inmiyor vb. gibi beni kısıtlaması yüzünden matpead air aldım. Ancak tabii ki dediğim gibi kullanıma bağlı değişebilecek bir şey. Yoksa İpad stabilliği ve uzun ömürlü kullanımı mükemmel bir tablet o yönden kesinlikle rakpisiz.

10 bin TL'ye tablet alacam ve Androidoyunclub den minecraft yükleyemicem öylemi (!)
Jailbreak yaparsan istediğin her türlü oyunu programı indirebilirsin.
Yani aslında kişiden kişiye değişecek bir durum. Bende şuan İPAD 9 var ve bir kaç gün önce yanına birde matepad air aldım. Çünkü apple tabletlerin kalem, klavye vb. gerçekten çok pahalı. APP STORE, Play Store'a göre çok daha pahalı, Crack inmiyor vb. gibi beni kısıtlaması yüzünden matpead air aldım. Ancak tabii ki dediğim gibi kullanıma bağlı değişebilecek bir şey. Yoksa İpad stabilliği ve uzun ömürlü kullanımı mükemmel bir tablet o yönden kesinlikle rakpisiz.
İroni yapmış sanırsam Furkan isimli arkadaş. Ve dediğim gibi iniyor.

a101 den bir şey alınmaz çok vade farkı koyuyor, amazondayken alınırdı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,499
Üyeler
190,754
Son üye
rescover
Geri