IPad A16 için uyumlu kalem ve kılıf önerisi

bende var tablet baya güzel hayırlı olsun. Kendi kullandığım kalem - kılıf - koruma linki atabilirim istersen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kalem
Kılıf
Koruma
ben tablete böyle kılıf aldım bu senin attığın bana pek güvenilir gelmedi böyle v olunca baskı noktası daha üste kalıyor daha az sallanıyor hatta yedekte aldım.

bende 3k ya 1. nesil almıştım orjinal için deneyimlerim gayet iyi
hocam valla şuan 1. nesil çok pahalı usb c versiyondan ucuz olsa kesinlikle 1. nesil alırdım ama usb c daha ucuz olduğu için orijinal alırsam onu alırım oda 3679 değer mi bilmiyorum

ben tablete böyle kılıf aldım bu senin attığın bana pek güvenilir gelmedi böyle v olunca baskı noktası daha üste kalıyor daha az sallanıyor hatta yedekte aldım.
hocam almıştım maalesef ama gerçekten güzel değil en iyisi üçgen modeller teşekkür ederim

hocam valla şuan 1. nesil çok pahalı usb c versiyondan ucuz olsa kesinlikle 1. nesil alırdım ama usb c daha ucuz olduğu için orijinal alırsam onu alırım oda 3679 değer mi bilmiyorum

hocam almıştım maalesef ama gerçekten güzel değil en iyisi üçgen modeller teşekkür ederim
evet hocam şuan her şey ateş pahası ipadi ben 9. nesili 3,899 tl ye kalemide o zaman alsaydım 800 tl idi almamıştım pahalı diye sonra 1899 a almıştım sanırım

evet hocam şuan her şey ateş pahası ipadi ben 9. nesili 3,899 tl ye kalemide o zaman alsaydım 800 tl idi almamıştım pahalı diye sonra 1899 a almıştım sanırım
vay be tabletin yarı fiyatına, hocam ben tableti 16.894 e falan amazondan indirimden aldım kalemi öğrenci indirimi ile 3679 oda usb c versiyonu, açıkçası indirimden 15-16ya samsung alsaydım orijinal kalemi de çıkardı uğraşmazdım ama telefon iphone diye ve arkadaşlar ipad önerdi ekranından dolayı o yüzden ipad aldım yoksa ipad arayüzünü beğenmedim açıkçası, split view vs. her uygulamada çalışmıyor, pdfde yazı yazarken ikide bir otomatik kaydedip duruyor oda 10-15sn sürüyor kaydederken ekranı donduruyor başka bir şey yapamayıp kaydetmesini bekliyorum işimi çok uzatıyor ve aksatıyor

zaten son zamanlarda iphone 13 telefonumda daha 30gb daha boş alanı olmasına rağmen yavaşlamaya ve ara sıra hafif kasmaya başladı bu sıralar apple kendinden çok soğuttu üstelik telefonu güncellemedim de ios18 de kullanıyorum hala ve 18ide sevmiyorum bilgisayarda ki type c portu çalışsa bilgisayara bağlayıp ios 17e düşürüceğim de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,187
Üyeler
185,384
Son üye
BleazFinaly
Geri