Ipad almayı düşünsem en az kaçıncı nesil almalıyım

Android alınacaksa Tab S6 Lite 2022 veya 2024 (2020 den uzak durun) satışı kolay kullanımı rahat alınabilecek bir cihaz. Matepad çok önermiyorum Huawei cihazlarda Google uygulamaları banlı kaçak yollarla indirmek falan gerekiyor.

8. Nesil iPad’in donanımı baya sağlam bu arada hız olarak falan üzmez ama yıl olarak eski kalıyor cihazlar yıpranmış olabilir.
9. Nesile kadar çıkabilirim gibi duruyi

Bunun sıfırı 8 bin zaten yanında aksesuar veriyor diye aynı fiyata 2. Eli mantıklı değil bence. Sağlam bir pazarlıkla anca olabilir.
hocam s6 demişsiniz o hiç akıl işi değil şu devirde berbat bir tablet daha iyi muadilleri mevcut

Mini kısmını hic bilmiyorum orda 9. Nesile.denk veya 8. Nesil farkları nedir
hocam kalem ve klavye işime yarar diyorsanız(büyük rahatlık deneyimle sabit) matepad 11.5 alın valla hiç yaramaz diyorsanız 9.nesil ipad bulabilirseniz tabi alın geçin.

hocam kalem ve klavye işime yarar diyorsanız(büyük rahatlık deneyimle sabit) matepad 11.5 alın valla hiç yaramaz diyorsanız 9.nesil ipad bulabilirseniz tabi alın geçin.
Hocam matepad tarafında 11 mi 11.5 mi iyi
Bunlarda da 2021 var 23 var 25 var

Hocam matepad tarafında 11 mi 11.5 mi iyi
Bunlarda da 2021 var 23 var 25 var
işte huawei bu konuda biraz karmaşık yıl yıl modelleri var kafa karıştırıyor.

-kısacası anlatırsak iki modelin birbirine üstün oldugu noktalar var 2 modelin yıllarıyla beraber tam olarak karşılaştırmadıkça kesin bir şey söyleyemiyorum.
-en bariz farka gelecek olursak ekran büyüklüğü 0.5 bide matepad 11 de(hangi modelden itibaren bilmiyorum) kalem tablete yapısarak sarj oluyordu.
-Matepad 11.5 de 2025 modelinde bu özellik geldi

ama şunu söylemek istiyorum Huawei artık sitesinde matepad 11 satılmıyor , matepad 11.5 hala yeni modelleri çıkarak devam ediyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama daha kolay satılması açısından 11.5 Modeli daha yeni model

10. nesil almak için kendinizi zorlayın, hem tasarım hem de performansıyla tatmin eder. İkinci elde daha az değer kaybeder.

10. nesil almak için kendinizi zorlayın, hem tasarım hem de performansıyla tatmin eder. İkinci elde daha az değer kaybeder.
dogru söylüyorsunuz ama bütçesinin 1.5 katından fazla oluyor az bi fark değil

fiyatı güzel kontrol edilip alınabilir 64gb hafıza bu devirde düşük en az 128 olmalıydı onun haricinde kalem lazımsa 5k fiyatı var bilginize
Ben kalem kullanmam muhtemelen çizim vs isim yok
Video için kullanacağım
Bir de satarken zarar etmemek için
Temel gereksinimler bunlar

Ben kalem kullanmam muhtemelen çizim vs isim yok
Video için kullanacağım
Bir de satarken zarar etmemek için
Temel gereksinimler bunlar
ozaman 10. nesil ile en az değer kaybıyla kurtulursunuz 1 yıl için

Geri