Neler Yeni

Ipad icin kalem onerisi

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,251
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Mcdodo pn8920 kullanıyorum 2 hafta önce aldım.Gayet iyi herhangi bir sorun yaşamadım.
Kullandığın kalem bu mu?
bir de apple ın orjinal kalemi şarj ediliyor du bu edilmiyor galiba anlamadım, şarj edilmesi ne işe yarıyor?

Kullandığın kalem bu mu?
bir de apple ın orjinal kalemi şarj ediliyor du bu edilmiyor galiba anlamadım, şarj edilmesi ne işe yarıyor?
Evet bunu kullanıyorum apple pencil lightning ile şarj ediliyor bu ise type c ile şarj oluyor.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,251
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Evet bunu kullanıyorum apple pencil lightning ile şarj ediliyor bu ise type c ile şarj oluyor.
Ben direkt şarj edilmiyor sanmıştım, şarj ne işe yarıyor onu hâla anlamış değilim? Ekran a dokunması için neden şarj olması gerekiyor bluetooth için falan mı

Kullandığın kalem bu mu?
Replika apple pencillar çin de üretiliyor herkes kendi markasını üzerine yazıyor.Ben bu markaya güvendiğim için aldım.Daha ucuza satılan modelleri de alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben direkt şarj edilmiyor sanmıştım, şarj ne işe yarıyor onu hâla anlamış değilim? Ekran a dokunması için neden şarj olması gerekiyor bluetooth için falan mı
Onu tam olarak ben de bilmiyorum.Orijinal apple pencil bluetooth ile bağlanıyor bu bağlanmıyor.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,251
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Replika apple pencillar çin de üretiliyor herkes kendi markasını üzerine yazıyor.Ben bu markaya güvendiğim için aldım.Daha ucuza satılan modelleri de alabilirsin.

Onu tam olarak ben de bilmiyorum.Orijinal apple pencil bluetooth ile bağlanıyor bu bağlanmıyor.
Sen memnunsan hiç başka markaya girişmeme gerek yok, alayım bundan sıkıntı çekmeyeyim

Sen memnunsan hiç başka markaya girişmeme gerek yok, alayım bundan sıkıntı çekmeyeyim
Ben memnunum en azından diğerlerine göre daha özenli kutusu ve içinden 2 adet yedek uç çıkıyor.Youtuberlar bu markanın apple ürünlerini öneriyorlar şarj kablosu powerbank onlara güvenerek aldım ben.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,251
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Ben memnunum en azından diğerlerine göre daha özenli kutusu ve içinden 2 adet yedek uç çıkıyor.Youtuberlar bu markanın apple ürünlerini öneriyorlar şarj kablosu powerbank onlara güvenerek aldım ben.
tamamdır o zaman bunu alıcam, resim çizerken falan algılaması vesaire hassaslığı iyi mi ürünün?

Yazarken biraz ses çıkarıyor ekran koruyucu cam kullandığım için mat ekran koruyucu ile kullanırsan gercek deftere yazıyormuş gibi hissiyatı oluyor ama mat ekran koruyucusunun dezavantajı ekran kalitesini düşürüyor.

tamamdır o zaman bunu alıcam, resim çizerken falan algılaması vesaire hassaslığı iyi mi ürünün?
Resim çizmediğim için o konuda bir şey söyleyemem orijinal apple pencil da basınç hassasiyeti var ama bunda yok resim çizerken ne gibi farkı olur bilmiyorum.Apple pencildan tek farkı bu algılaması falan gayet iyi

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,251
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Yazarken biraz ses çıkarıyor ekran koruyucu cam kullandığım için mat ekran koruyucu ile kullanırsan gercek deftere yazıyormuş gibi hissiyatı oluyor ama mat ekran koruyucusunun dezavantajı ekran kalitesini düşürüyor.
kaliteli bi mat ekran koruyucusu alırım, ne kadar az düşse kalite o kadar iyi

Resim çizmediğim için o konuda bir şey söyleyemem orijinal apple pencil da basınç hassasiyeti var ama bunda yok resim çizerken ne gibi farkı olur bilmiyorum.Apple pencildan tek farkı bu algılaması falan gayet iyi
hassasiyet ayarı olan bi kalem var mı?

Bildiğim kadarıyla sadece orijinal apple pencil da var

Profesyonel resim çiziyorsan orijinal kalem daha iyi olur

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,251
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Bildiğim kadarıyla sadece orijinal apple pencil da var

Profesyonel resim çiziyorsan orijinal kalem daha iyi olur
profesyonel değil ama karalıyorum işte, orjinal kalem de çok pahalı 2k nedir ya

profesyonel değil ama karalıyorum işte, orjinal kalem de çok pahalı 2k nedir ya
Orijinal kalem pahalı ama bunlar da pahalı hiçbir özelliği yok

Aldıktan sonra Media Markt ta Apple pencil ile kıyaslarsın beğenmezsen iade edersin ben öyle yaptım yazı yazarken bir fark hissetmedim.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,251
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Orijinal kalem pahalı ama bunlar da pahalı hiçbir özelliği yok

Aldıktan sonra Media Markt ta Apple pencil ile kıyaslarsın beğenmezsen iade edersin ben öyle yaptım yazı yazarken bir fark hissetmedim.
Mantıklı, teşekkür ederim yardımların için tekrardan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,948
Üyeler
164,070
Son üye
esss123
Top Bottom