Prmy
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 4
Kullanan arkadaşlar var. Bize zaten kullanan biri önermişti, arkadaş Amazon Prime kullanmadığı için benim hesaptan almıştık. Kasım ayında almışız. iPad 9 ile kullanıyor gayet memnun. Hatta şuan indirim kuponu varmış galiba.Kullanıyor musunuz? veya incelemesi var mı?
Dostum 2. el ipad bakıyordum 8. nesil ipadlerin fiyatı çok uygun geldi, 8. nesil ile 9. nesil arasında çok fark var mı? 8 alıp geçeyimMcdodo pn8920 kullanıyorum 2 hafta önce aldım.Gayet iyi herhangi bir sorun yaşamadım.
BEn 2 sene önce 70 TL'ye almıştım hey gidi
Kaç tl ipad 8. nesil ve hafızası kaç gbDostum 2. el ipad bakıyordum 8. nesil ipadlerin fiyatı çok uygun geldi, 8. nesil ile 9. nesil arasında çok fark var mı? 8 alıp geçeyim
32 gb ise yetmeyebilir ipad 8 128 gb ise alınır yoksa ipad 9 64 gb alDostum 2. el ipad bakıyordum 8. nesil ipadlerin fiyatı çok uygun geldi, 8. nesil ile 9. nesil arasında çok fark var mı? 8 alıp geçeyim
32gb bana yeter hocam, ikinci el de garantili 4-4.3kKaç TL ipad 8. nesil ve hafızası kaç gb
Mesaj otomatik birleştirildi:
32 gb ise yetmeyebilir ipad 8 128 gb ise alınır yoksa ipad 9 64 gb al
Biz arkadaşa 320+60'a almışız. Şuan 100TL kupon var. Şimdi vergisi o kadarBEn 2 sene önce 70 TL'ye almıştım hey gidi
Bence o kadar hak etmiyor.
O zaman alabilirsin ipad 9 ile çok farkı yok32gb bana yeter hocam, ikinci el de garantili 4-4.3k
içine test kitabı falan indiricem bi de procreate kurucam
Bu arada ben iki ipad kalemini de kullandım, arada sorun çıkarsa da not almak için bence idealdi bu kalem.Biz arkadaşa 320+60'a almışız. Şuan 100TL kupon var. Şimdi vergisi o kadar
Sizin aldığınız fiyattan dolayı sizce o kadar hak etmemesi doğal ama şimdiki şartlarda hala fiyatını hak ediyor bence.
Ben aktif olmayan kapasitif tarzda kalem bakıyorum, onlar bile 170-250 civarı...
Merhabalar hocam tekrardan rahatsız ediyorum, İpad i haftaya sipariş edicem 9. nesil alma kararı aldım. kalem olarak da sizin kalemi alıcam ileride orjinale geçiş yaparım.O zaman alabilirsin ipad 9 ile çok farkı yok
Goodnotes kullanıyorum daha iyi kalem de sıkıntı yok avuç içini algılamıyorMerhabalar hocam tekrardan rahatsız ediyorum, İpad i haftaya sipariş edicem 9. nesil alma kararı aldım. kalem olarak da sizin kalemi alıcam ileride orjinale geçiş yaparım.
İpad için kırılmaz cam önerisi yapabilir misiniz? defter gibi hissettirenler varmış ama ekranı korumuyormuş galiba
Bir de not almak için hangi uygulamayı almalıyım? goodnotes 200TL pay once diyor, sanırsam bir kere alınca ömür boyu kalıyor.
Notability e baktım o da güzel duruyor ama yıllık 400TL galiba o yüzden vazgeçtim, yıllık mı değil mi tam anlamadım hem onu sorayım dedim.
Hangi uygulamayı kullanmalıyım?
Bir de kaleminiz bluetooth ile bağlanmıyor demiştiniz, yazı yazarken avuç içini algılıyor mu? sıkıntı çıkarmasın
Ekran koruyucu mat mı alacaksın cam mıMerhabalar hocam tekrardan rahatsız ediyorum, İpad i haftaya sipariş edicem 9. nesil alma kararı aldım. kalem olarak da sizin kalemi alıcam ileride orjinale geçiş yaparım.
İpad için kırılmaz cam önerisi yapabilir misiniz? defter gibi hissettirenler varmış ama ekranı korumuyormuş galiba
Bir de not almak için hangi uygulamayı almalıyım? goodnotes 200TL pay once diyor, sanırsam bir kere alınca ömür boyu kalıyor.
Notability e baktım o da güzel duruyor ama yıllık 400TL galiba o yüzden vazgeçtim, yıllık mı değil mi tam anlamadım hem onu sorayım dedim.
Hangi uygulamayı kullanmalıyım?
Bir de kaleminiz bluetooth ile bağlanmıyor demiştiniz, yazı yazarken avuç içini algılıyor mu? sıkıntı çıkarmasın
mat ne işe yarıyor? hangisi daha iyi koruyorsa onu alayım hocam, bir de kaliteli olursa iyi olur ders içinde not alırken tak tak ses çıkamısn.Goodnotes kullanıyorum daha iyi kalem de sıkıntı yok avuç içini algılamıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran koruyucu mat mı alacaksın cam mı