Neler Yeni

Ipad icin kalem onerisi

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,251
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Kullanıyor musunuz? veya incelemesi var mı?
Kullanan arkadaşlar var. Bize zaten kullanan biri önermişti, arkadaş Amazon Prime kullanmadığı için benim hesaptan almıştık. Kasım ayında almışız. iPad 9 ile kullanıyor gayet memnun. Hatta şuan indirim kuponu varmış galiba.

Ben iPad 5 kullanıyorum 6. nesil sonrası kalem desteklediğinden aktif kalem alamıyorum maalesef. Kapasitif uçlu bir şeyler bakıyorum da henüz almadım.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,251
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Mcdodo pn8920 kullanıyorum 2 hafta önce aldım.Gayet iyi herhangi bir sorun yaşamadım.
Dostum 2. el ipad bakıyordum 8. nesil ipadlerin fiyatı çok uygun geldi, 8. nesil ile 9. nesil arasında çok fark var mı? 8 alıp geçeyim

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dostum 2. el ipad bakıyordum 8. nesil ipadlerin fiyatı çok uygun geldi, 8. nesil ile 9. nesil arasında çok fark var mı? 8 alıp geçeyim
Kaç tl ipad 8. nesil ve hafızası kaç gb
Mesaj otomatik birleştirildi:

32 gb ise yetmeyebilir ipad 8 128 gb ise alınır yoksa ipad 9 64 gb al

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,251
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Kaç TL ipad 8. nesil ve hafızası kaç gb

32 gb ise yetmeyebilir ipad 8 128 gb ise alınır yoksa ipad 9 64 gb al
32gb bana yeter hocam, ikinci el de garantili 4-4.3k
içine test kitabı falan indiricem bi de procreate kurucam

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
BEn 2 sene önce 70 TL'ye almıştım hey gidi :D

Bence o kadar hak etmiyor.
Biz arkadaşa 320+60'a almışız. Şuan 100TL kupon var. Şimdi vergisi o kadar :D

Sizin aldığınız fiyattan dolayı sizce o kadar hak etmemesi doğal ama şimdiki şartlarda hala fiyatını hak ediyor bence.

Ben aktif olmayan kapasitif tarzda kalem bakıyorum, onlar bile 170-250 civarı...

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Biz arkadaşa 320+60'a almışız. Şuan 100TL kupon var. Şimdi vergisi o kadar :D

Sizin aldığınız fiyattan dolayı sizce o kadar hak etmemesi doğal ama şimdiki şartlarda hala fiyatını hak ediyor bence.

Ben aktif olmayan kapasitif tarzda kalem bakıyorum, onlar bile 170-250 civarı...
Bu arada ben iki ipad kalemini de kullandım, arada sorun çıkarsa da not almak için bence idealdi bu kalem.

Ama resim yapmak için bilmiyorum, ben 2. nesil ipad kalemimle bile yapamıyorum galiba sorun bende ahsbdjsabj

Resim denemedim önceki tabletimde çok bilmiyorum da ipad kalemiyle basış hissi farkı olayı çok net hissediliyor bence.

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,251
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
O zaman alabilirsin ipad 9 ile çok farkı yok
Merhabalar hocam tekrardan rahatsız ediyorum, İpad i haftaya sipariş edicem 9. nesil alma kararı aldım. kalem olarak da sizin kalemi alıcam ileride orjinale geçiş yaparım.
İpad için kırılmaz cam önerisi yapabilir misiniz? defter gibi hissettirenler varmış ama ekranı korumuyormuş galiba
Bir de not almak için hangi uygulamayı almalıyım? goodnotes 200TL pay once diyor, sanırsam bir kere alınca ömür boyu kalıyor.
Notability e baktım o da güzel duruyor ama yıllık 400TL galiba o yüzden vazgeçtim, yıllık mı değil mi tam anlamadım hem onu sorayım dedim.
Hangi uygulamayı kullanmalıyım?
Bir de kaleminiz bluetooth ile bağlanmıyor demiştiniz, yazı yazarken avuç içini algılıyor mu? sıkıntı çıkarmasın

Son düzenleme:
Merhabalar hocam tekrardan rahatsız ediyorum, İpad i haftaya sipariş edicem 9. nesil alma kararı aldım. kalem olarak da sizin kalemi alıcam ileride orjinale geçiş yaparım.
İpad için kırılmaz cam önerisi yapabilir misiniz? defter gibi hissettirenler varmış ama ekranı korumuyormuş galiba
Bir de not almak için hangi uygulamayı almalıyım? goodnotes 200TL pay once diyor, sanırsam bir kere alınca ömür boyu kalıyor.
Notability e baktım o da güzel duruyor ama yıllık 400TL galiba o yüzden vazgeçtim, yıllık mı değil mi tam anlamadım hem onu sorayım dedim.
Bir de kaleminiz bluetooth ile bağlanmıyor demiştiniz, yazı yazarken avuç içini algılıyor mu? sıkıntı çıkarmasın
Goodnotes kullanıyorum daha iyi kalem de sıkıntı yok avuç içini algılamıyor

Ekran koruyucu mat mı alacaksın cam mı

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,251
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Goodnotes kullanıyorum daha iyi kalem de sıkıntı yok avuç içini algılamıyor

Ekran koruyucu mat mı alacaksın cam mı
mat ne işe yarıyor? hangisi daha iyi koruyorsa onu alayım hocam, bir de kaliteli olursa iyi olur ders içinde not alırken tak tak ses çıkamısn.
Bir de ipad defter gibi kullanılabiliyor mu? defterden bir eksiği var mı?
Kalem i telefon a bağlıyor muyuz? avuç içini algılamaması neye göre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,900
Üyeler
164,065
Son üye
Wilfried Zaha
Top Bottom