iPad ile grafik tasarım yapılır mı?

oaK´

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,621
Bilgisayarımı satıp ipad pro alsam bunları yapabilir miyim?

Grafik tasarım ( İllüstratör, photoshop, Figma, 3d modelleme, video edit) -önem sırası ile baştan sona-

film/dizi, dijital çizim, gündelik işler mail okuma nette surf yapma vs vs bunların çok rahat yapılabileceğini biliyorum zaten lakin grafik tasarım kısmı beni kuşkulandırıyor.

Freelance olarak grafik tasarım ile uğraştığım için eninde sonunda bilgisayar alacağım bu yaz 2 3 ay çalışıp macbook almayı düşünüyorum yani her türlü bi macbook alma planım var ama onu alana kadar ipad idare eder mi onu düşünüyorum.

iPad isteme sebebim is bilgisayarımı sattıktan sonrahem 7 8 bin tl lere düzgün bilgisayar yok hemde alacağım bilgisayarı macbook aldıktan sonra elden çıkartma çabası olacak onu istemiyorum.

Neden bilgisayarını satıyorsun diyen olursa ilgili konu:

Bilgisayarımı satıp ipad pro alsam bunları yapabilir miyim?

Grafik tasarım ( İllüstratör, photoshop, Figma, 3d modelleme, video edit) -önem sırası ile baştan sona-

film/dizi, dijital çizim, gündelik işler mail okuma nette surf yapma vs vs bunların çok rahat yapılabileceğini biliyorum zaten lakin grafik tasarım kısmı beni kuşkulandırıyor.

Freelance olarak grafik tasarım ile uğraştığım için eninde sonunda bilgisayar alacağım bu yaz 2 3 ay çalışıp macbook almayı düşünüyorum yani her türlü bi macbook alma planım var ama onu alana kadar ipad idare eder mi onu düşünüyorum.

iPad isteme sebebim is bilgisayarımı sattıktan sonrahem 7 8 bin TL lere düzgün bilgisayar yok hemde alacağım bilgisayarı macbook aldıktan sonra elden çıkartma çabası olacak onu istemiyorum.

Neden bilgisayarını satıyorsun diyen olursa ilgili konu:

Profesyonel amaçlı kullanılacak kadar başarılı olduğunu düşünmüyorum. Bilgisayarın yanına alınabilir ancak bilgisayar satarak alınmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,508
Üyeler
192,384
Son üye
hasanh
Geri