Neler Yeni

iPad Pro m2 mi yoksa Macbook Air m1 mi?

doguhans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
DOĞU HAN SEVMEN
iPad pro m2 almayı düşünüyorum ama bilgisayar gibi performans alabilir miyim yoksa macbook air m1 olanı mı almalıyım

Açıkçası hiç ipad kullanmadım ama mac kullandım. Öncelikle Ipad daha kolay taşınabilir olduğu için çok ilgi görüyor mesela bizim sınıfa bir kızda ipad vardı derste notlarını ipadden alıyordu kalem kağıt getirmezdi, bir tane de klavye almış Macbook gibi takılıyordu. AMA Ipad daha fonksiyonel işler için bence Procreate gibi çizim uygulamalarını kullanmam lazım diyorsan zaten Ipad almak zorundasın ama ben sadece bunları değil birçok şeyi yapayım diyorsan Mac air m1 al. Mac air'lar sessiz çalışır (bende de var 1 tane) fanları çok küçük olduğu için iyi bir oyun performansı beklemeni önermiyorum, ne kadar m1 iyi dense de en iyi LOL oynarsın diye yorumluyorum. Bütçen varsa ileriye dönük Pro modellerine bakmanı öneriyorum. Ama not almak için çizim için kullanıcaksan Ipad senin için en iyisi (işlemcisi de yakıyor heee M2 xd). Yani sonuç olarak bu biraz da senin ne için kullanacağına bağlı bir cihaz seçimi olacaktır. Aynı performansı alabilir miyim demişsin, biri tablet biri laptop, :D

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,695
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
iPad pro m2 almayı düşünüyorum ama bilgisayar gibi performans alabilir miyim yoksa macbook air m1 olanı mı almalıyım
Kullanımına bağlı. Dışarı çok fazla çıkmayan biriysen MacBook daha uygun olur fakat sıkça kütüphane ve benzeri yerlere gidiyorsan iPad'in portatif olması işine yarar.
Bunun yanında hangi uygulamaları kullanacaksın, ne yapacaksın bunlar da önemli. Gündelik kullanım dışında bilgisayar veya tablet üzerinde ne gibi şeyler yapıyorsun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,702
Üyeler
161,326
Son üye
jrgandalf
Top Bottom