rebel hariç hepsini oynadım ne tarz oyun strateji gibi göründü strateji oyunlarına hastayınPlague.ınc
Rebel.ınc
Shadow fight 2-3
paralıymış :// ücretsiz olması lazım yazmayı unutmuşumrebel hariç hepsini oynadım ne tarz oyun strateji gibi göründü strateji oyunlarına hastayın
Android'de beleşti.rebel hariç hepsini oynadım ne tarz oyun strateji gibi göründü strateji oyunlarına hastayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
paralıymış :// ücretsiz olması lazım yazmayı unutmuşum
Genjin impact oyna.ipad için güzel sarıack oyun internetsiz olmasında fayda var
İşte bu yüzden xiaomiAndroid'de beleşti.
Her markanın iyi ve kötü modelleri var.İşte bu yüzden xiaomi
android mi kolay virüs yiyor ios mu onu da kapıştır istersenİşte bu yüzden xiaomi
bu arada biraz klişe bir öneri olabilir ama pubg mobile'ye baktınız mıipad için güzel sarıack oyun internetsiz olmasında fayda var
online oyun istemiyorum ya kafa dağıtmalık hikayeli oyun olabilir veya arcade tarzı olabilirandroid mi kolay virüs yiyor ios mu onu da kapıştır istersen
veya hangisi daha hızlı eskiyor
bu arada biraz klişe bir öneri olabilir ama PUBG mobile'ye baktınız mı
ios cihazlardaki her olumsuz durumda ölümüne android öven Xiaomi kullanıclarına bi gönderme yapmak istemiştim sadece bunu anlamak çok mu zor?android mi kolay virüs yiyor ios mu onu da kapıştır istersen
veya hangisi daha hızlı eskiyor
bu arada biraz klişe bir öneri olabilir ama PUBG mobile'ye baktınız mı
evet zorios cihazlardaki her olumsuz durumda ölümüne android öven Xiaomi kullanıclarına bi gönderme yapmak istemiştim sadece bunu anlamak çok mu zor?
İşte bu yüzden diye başlayan bir cümleyi ciddi algılamanamı güleyim laf sokma çabanamı karar veremedimevet zor
sonuna (!) koyabilirsin?
Ben nereden bileyim senin ironini kardeşim yahu boş konuşma..