OzanCakmak
80+
- Reaksiyon skoru
- 254
sizce hangisi alınmalı ve çoğu yer 3 ay taksit yapıyor gailba 9 ay veya 12 yapan var mı acaba ?
ne yazıkki9 taksit yapan varsa hatta 6 taksitte olur. bende alırım11 düsünüyorum bende fakat 3 taksit görebildim bende yalnızca.
Yasal sınır var 3 taksitin üstü olmuyor belli bir fiyatın üstündeki telefonlarda.sizce hangisi alınmalı ve çoğu yer 3 ay taksit yapıyor gailba 9 ay veya 12 yapan var mı acaba ?
Pili 1 günü zor çıkarıyor.12 mini al. iPhone 11 önermem.
![]()
iPhone 12 Mini 64 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz iPhone 12 Mini 64 GB fiyatları 39.399,02 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! iPhone 12 Mini 64 GB özelliklerini incele, 25 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
Her şey ekran değil. Pil olarak da 11 çok daha üstün.iphone 11 ekranı 720p Lcd?
Yanımda durmadan şarj aleti taşırım diyorsan alınır.iphone 11 ekranı 720p Lcd?
Harici usb alabilir. Hem farklı yere daha hızlı bağlar. Çok fotoğraf video çekiyorsa.Her şey ekran değil. Pil olarak da 11 çok daha üstün.
Bu arada depolama ihtiyacı size göre değişebilir, bana 64 GB rahatlıkla yeter mesela. Çok fotoğraf ve video depolaması yapan biriyseniz karşılayamayabilir.
Şu iPhoneların bataryasını gömmeyin artık. Androidlerden daha verimli.Yanımda durmadan şarj aleti taşırım diyorsan alınır.
Kendim 11 kullanıyorum. Ekim 2020'de aldım 12 mini mi 11 mi ikilemini yaşadım, araştırdım. 12 mini'nin bataryası 2200mAh. 11'in 3110mAh. Pili biraz daha iyi olsaydı düşünmeden 12 mini alacaktım.Harici usb alabilir. Hem farklı yere daha hızlı bağlar. Çok fotoğraf video çekiyorsa.
![]()
SanDisk 64 GB iXpand Mini SDIX40N-064G-GN6NN USB Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SanDisk 64 GB iXpand Mini SDIX40N-064G-GN6NN USB Bellek fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SanDisk 64 GB iXpand Mini SDIX40N-064G-GN6NN USB Bellek özelliklerini incele, 780,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şu iPhoneların bataryasını gömmeyin artık. Androidlerden daha verimli.
@Psyduck
her şey MAH DEĞİLLKendim 11 kullanıyorum. Ekim 2020'de aldım 12 mini mi 11 mi ikilemini yaşadım, araştırdım. 12 mini'nin bataryası 2200mAh. 11'in 3110mAh. Pili biraz daha iyi olsaydı düşünmeden 12 mini alacaktım.
Alıntıyı görüntüle
her şey MAH DEĞİLL
iphone 12ler daha düşük mahla daha iyi performans sergileyebiliyor.