Neler Yeni

IOS iphone 11 64 ya da 128

Reaksiyon skoru
254
sizce hangisi alınmalı ve çoğu yer 3 ay taksit yapıyor gailba 9 ay veya 12 yapan var mı acaba ?

9 taksit yapan varsa hatta 6 taksitte olur. bende alırım :) 11 düsünüyorum bende fakat 3 taksit görebildim bende yalnızca.

iphone 11 ekranı 720p Lcd?
Her şey ekran değil. Pil olarak da 11 çok daha üstün.
Bu arada depolama ihtiyacı size göre değişebilir, bana 64 GB rahatlıkla yeter mesela. Çok fotoğraf ve video depolaması yapan biriyseniz karşılayamayabilir.

Her şey ekran değil. Pil olarak da 11 çok daha üstün.
Bu arada depolama ihtiyacı size göre değişebilir, bana 64 GB rahatlıkla yeter mesela. Çok fotoğraf ve video depolaması yapan biriyseniz karşılayamayabilir.
Harici usb alabilir. Hem farklı yere daha hızlı bağlar. Çok fotoğraf video çekiyorsa.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanımda durmadan şarj aleti taşırım diyorsan alınır.
Şu iPhoneların bataryasını gömmeyin artık. Androidlerden daha verimli.
@Psyduck

Hem bu arada magsafe battery alarak çok daha fazla iyi oluyor.

Harici usb alabilir. Hem farklı yere daha hızlı bağlar. Çok fotoğraf video çekiyorsa.

Şu iPhoneların bataryasını gömmeyin artık. Androidlerden daha verimli.
@Psyduck
Kendim 11 kullanıyorum. Ekim 2020'de aldım 12 mini mi 11 mi ikilemini yaşadım, araştırdım. 12 mini'nin bataryası 2200mAh. 11'in 3110mAh. Pili biraz daha iyi olsaydı düşünmeden 12 mini alacaktım.

28C55B8F-36DF-4F38-B81A-F7BBF99B7AEF.jpeg

Kendim 11 kullanıyorum. Ekim 2020'de aldım 12 mini mi 11 mi ikilemini yaşadım, araştırdım. 12 mini'nin bataryası 2200mAh. 11'in 3110mAh. Pili biraz daha iyi olsaydı düşünmeden 12 mini alacaktım.
her şey MAH DEĞİLL

iphone 12ler daha düşük mahla daha iyi performans sergileyebiliyor.

Geri