Priz akım korumalı / topraklama değilse şarjdayken fazla akımla sıkıntı çıkarmış olabilir. Aklıma bundan başka bir şey gelmedi. Normalde akıllı cihazlarda şarj dolduktan sonra cihaz şarj almayı keser ve zarar görmesini engeller.Beyler hiç açılmıyor gece şarjdaydı sabah açılmıyor telefon napmam lazım
En iyi ihtimalle pili ölmüştürBeyler hiç açılmıyor gece şarjdaydı sabah açılmıyor telefon napmam lazım
Telefoncuya gittim kısa devre dediPriz akım korumalı / topraklama değilse şarjdayken fazla akımla sıkıntı çıkarmış olabilir. Aklıma bundan başka bir şey gelmedi. Normalde akıllı cihazlarda şarj dolduktan sonra cihaz şarj almayı keser ve zarar görmesini engeller.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şarj aletin orijinalse, bence sorun prizle alakalıdır.
Eğer prizde sorun olmadığından eminsen bir servise göndermeni öneririm. İlk önce Apple ile konuşabilirsin, yardımcı olmazlarsa veya garantin bittiyse (FpPro önerimdir)
En iyi ihtimalle pili ölmüştür
Pilden dolayıdır, muhtemelen pil seviyesi düşmüştür ve voltaj da o yüzden kısa devreye düşmüştür.Telefoncuya gittim kısa devre dedi
Pil seviyesi derken nasıl yani pil sağlığı 80 altında değil idiPilden dolayıdır, muhtemelen pil seviyesi düşmüştür ve voltaj da o yüzden kısa devreye düşmüştür.
Pil önceden değişseydi kısa devreye düşmezdi cihaz
EvetHiç mi ekran vermiyor? DFU mode a falan sokmayı denediniz mi?
Neyin kısa devresi? Pil, anakart, ekran?Telefoncuya gittim kısa devre dedi
Muhtemelen sarj entegresi kısa devre korumaya alıyor kendini .Neyin kısa devresi? Pil, anakart, ekran?
Tamir olucak güvenilir fp pro gibi yerlere veriniz .Nasıl düzeltilir
Dediğim gibi aklımdan dolayı kısa devre yapmıştır. Bence telefonu telefonculara emanet etmek yerine az daha para verip FpPro gibi yerlerde yaptırmak en iyisi olur.Telefoncuya gittim kısa devre dedi
Vatandan aldım Apple gonderiyim mi garantisi varDediğim gibi aklımdan dolayı kısa devre yapmıştır. Bence telefonu telefonculara emanet etmek yerine az daha para verip FpPro gibi yerlerde yaptırmak en iyisi olur.
Garanti var hocam vatandan Apple gonderiyim miTamir olucak güvenilir fp pro gibi yerlere veriniz .