Einstein
80+ Platinum
Dahası
Farklı bir şarj aleti ile denedinmiSabahtan beri bekliyor hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gördü hocam PC
Farklı bir şarj aleti ile denedinmiSabahtan beri bekliyor hocam
Gördü hocam PC
Telefon %3 şarj oldu açıldı ama şuan şarj olmuyor düşüyor 2 oldu gene kapanıcak büyük ihtimalle şarj almıyor sokette sorun yok tık oturuyor yerineFarklı bir şarj aleti ile denedinmi
Telefoncuya götür bi istersen.Telefon %3 şarj oldu açıldı ama şuan şarj olmuyor düşüyor 2 oldu gene kapanıcak büyük ihtimalle şarj almıyor sokette sorun yok tık oturuyor yerine
Bi bakıyım hoca bu akşam neler oluyor prizde açıldı ondan sonra daha şarj etmedi şimdi PC ye taktım doluyor çok yavaşda olsa . Büyük ihtimalle yarın götürürüm bi telefoncuyaTelefoncuya götür bi istersen.
Batarya veya şarj soketinde sıkıntı olma ihtimali çok yüksek gibi duruyor. Şarj soket içi temiz miTelefon %3 şarj oldu açıldı ama şuan şarj olmuyor düşüyor 2 oldu gene kapanıcak büyük ihtimalle şarj almıyor sokette sorun yok tık oturuyor yerine
Şarj soketi yanmış olabillir 1 sene önce yaşadım aynı sorunu kaç tl ye değinştirdiğimi unuttum 500-300 arası bir seydiTelefon annemin şarjı bittikten sonra şarja takmış ama şuan açılmıyor ne kadar şarjda durursa dursun açılmıyor bu arada cihaz xiaomi resmi note 11 yardım edebilecek var mı
Şarj soketi yansa hiç şarj olmaz.Şarj soketi yanmış olabillir 1 sene önce yaşadım aynı sorunu kaç tl ye değinştirdiğimi unuttum 500-300 arası bir seydi
Aynı telefondu sorunu yaşadığım telefoncuya götürün 1 2 günde takar
NedenBatarya tam bitmeden şarja takmalısınız %15 de falan.
Yapılan yorumlara göre yazdım sanırım kronik bir sorun o yüzden dedim.Neden