Yardım TELEFON KAPANDI AÇILMIYOR

Telefoncuya götür bi istersen.
Bi bakıyım hoca bu akşam neler oluyor prizde açıldı ondan sonra daha şarj etmedi şimdi PC ye taktım doluyor çok yavaşda olsa . Büyük ihtimalle yarın götürürüm bi telefoncuya

Telefon %3 şarj oldu açıldı ama şuan şarj olmuyor düşüyor 2 oldu gene kapanıcak büyük ihtimalle şarj almıyor sokette sorun yok tık oturuyor yerine
Batarya veya şarj soketinde sıkıntı olma ihtimali çok yüksek gibi duruyor. Şarj soket içi temiz mi

Xiomilerde bu sorun var batarya tam boşaldığı zaman 1 saat sarja taksam dahi hiç tepki vermediğini bilirim telefonun. şarj aletinden eminsen sorun batarya kaynaklı. batarya değiştirince düzelmişti benimki.

Hayırlı bayramlar.
Şarj soketi oksit yapmıştır temizlemen lazım.
Telefonun kamerası ile şarj Soketini kamera ile zoom yaparak incele bakalım bir şey varmı.

Telefon annemin şarjı bittikten sonra şarja takmış ama şuan açılmıyor ne kadar şarjda durursa dursun açılmıyor bu arada cihaz xiaomi resmi note 11 yardım edebilecek var mı
Şarj soketi yanmış olabillir 1 sene önce yaşadım aynı sorunu kaç tl ye değinştirdiğimi unuttum 500-300 arası bir seydi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı telefondu sorunu yaşadığım telefoncuya götürün 1 2 günde takar

Şarj soketi yanmış olabillir 1 sene önce yaşadım aynı sorunu kaç tl ye değinştirdiğimi unuttum 500-300 arası bir seydi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı telefondu sorunu yaşadığım telefoncuya götürün 1 2 günde takar
Şarj soketi yansa hiç şarj olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,271
Üyeler
185,395
Son üye
Mustafakalem