Yardım iPhone 11 açılmıyor

Emir818.

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
268
Beyler hiç açılmıyor gece şarjdaydı sabah açılmıyor telefon napmam lazım

Beyler hiç açılmıyor gece şarjdaydı sabah açılmıyor telefon napmam lazım
Priz akım korumalı / topraklama değilse şarjdayken fazla akımla sıkıntı çıkarmış olabilir. Aklıma bundan başka bir şey gelmedi. Normalde akıllı cihazlarda şarj dolduktan sonra cihaz şarj almayı keser ve zarar görmesini engeller.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şarj aletin orijinalse, bence sorun prizle alakalıdır.

Eğer prizde sorun olmadığından eminsen bir servise göndermeni öneririm. İlk önce Apple ile konuşabilirsin, yardımcı olmazlarsa veya garantin bittiyse (FpPro önerimdir)

Priz akım korumalı / topraklama değilse şarjdayken fazla akımla sıkıntı çıkarmış olabilir. Aklıma bundan başka bir şey gelmedi. Normalde akıllı cihazlarda şarj dolduktan sonra cihaz şarj almayı keser ve zarar görmesini engeller.

Şarj aletin orijinalse, bence sorun prizle alakalıdır.

Eğer prizde sorun olmadığından eminsen bir servise göndermeni öneririm. İlk önce Apple ile konuşabilirsin, yardımcı olmazlarsa veya garantin bittiyse (FpPro önerimdir)
Telefoncuya gittim kısa devre dedi

En iyi ihtimalle pili ölmüştür

Pilden dolayıdır, muhtemelen pil seviyesi düşmüştür ve voltaj da o yüzden kısa devreye düşmüştür.

Pil önceden değişseydi kısa devreye düşmezdi cihaz

Son düzenleme:
Dediğim gibi aklımdan dolayı kısa devre yapmıştır. Bence telefonu telefonculara emanet etmek yerine az daha para verip FpPro gibi yerlerde yaptırmak en iyisi olur.

Dediğim gibi aklımdan dolayı kısa devre yapmıştır. Bence telefonu telefonculara emanet etmek yerine az daha para verip FpPro gibi yerlerde yaptırmak en iyisi olur.
Vatandan aldım Apple gonderiyim mi garantisi var

Tamir olucak güvenilir fp pro gibi yerlere veriniz .
Garanti var hocam vatandan Apple gonderiyim mi

Geri