Aykut D.
80+ Gold
Apple gönder .Vatandan aldım Apple gonderiyim mi garantisi var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Garanti var hocam vatandan Apple gonderiyim mi
Apple gönder .Vatandan aldım Apple gonderiyim mi garantisi var
Gönder gönderVatandan aldım Apple gonderiyim mi garantisi var
Ben de bu şekilde geri gönderdiklerini duymuştum (sorun kullanıcıda olmamasına rağmen) tanıdığım telefonu yeni aldığı için iade etmişti, ama kullanıcı hatası derlerse mecburen kendiniz parayla yaptıracaksınız.Kullanıcı hatası derlerse napcam
Şuan telefonsuz kaldım İstanbul'a gönderdiler bakalımBen de bu şekilde geri gönderdiklerini duymuştum (sorun kullanıcıda olmamasına rağmen) tanıdığım telefonu yeni aldığı için iade etmişti, ama kullanıcı hatası derlerse mecburen kendiniz parayla yaptıracaksınız.
Garanti sevisi umarım uçuk kaçık bir fiyat çıkartmaz.Şuan telefonsuz kaldım İstanbul'a gönderdiler bakalım
Çıkarıyor hocam 12 mini ekran için 9000 tl fiyat çektiler telefon zaten 16 17 binGaranti sevisi umarım uçuk kaçık bir fiyat çıkartmaz.
Şu an üst seviye iphone kullanıcılarının hiç biri apple da cihazını yaptırmıyor, garanti dışı kalsa bile. Tamir maliyetleri aşırı yüksek. Ayrıca basit bir şebeke arızasının bile tamiri yerine anakartın komple değişmesi gibi komik şeyler de yapıyorlar. Umalım da müşteri hatası çıkmasın.Çıkarırsa napcam telefoncuya mi yaptiriyim ama o zaman da garanti gider
Orijinal ekran için neredeyse her yer aynı fiyatı çekiyor. Çıkma ekran kullananlarda 4000-5000 TL'ye yapmıyor zaten.Çıkarıyor hocam 12 mini ekran için 9000 TL fiyat çektiler telefon zaten 16 17 bin