Bankalar kesin olarak yapıyor mu yapsana kaç aya bölüyorlar bilginiz varmı hocamBankadan taksit yapabilirsin. Onun dışında Max 3 ay taksit var.
faizli alırsın.Bankalar kesin olarak yapıyor mu yapsana kaç aya bölüyorlar bilginiz varmı hocam
knk kredi kartına yaparlarBankalar kesin olarak yapıyor mu yapsana kaç aya bölüyorlar bilginiz varmı hocam
Sıfır alacağım da kredi kartlarına 3 den fazla bölmüyorlarkonudan bağımsız olarak sıfır mı alıyorsun bilmiyorum ama bence alma. ailene ödetebilirsin onlara taksitle ödersin
Ziraat bankasından çek kredi faiz oranları en uygun orada.12 ay olarak ödersin.Ben bu şekilde yaptımSelamın aleyküm 12 ay taksitli şekilde iPhone 11 almak istiyorum nerden alabilirim easycepden düşündüm ama değişen parçalar yüzünden kararsızım yardımcı olursanız sevinirim
Teşekkür ederimZiraat bankasından çek kredi faiz oranları en uygun orada.12 ay olarak ödersin.Ben bu şekilde yaptım
vatanda yapıkredi kartına faizsiz 10 taksit vardı bi bak istersenSelamın aleyküm 12 ay taksitli şekilde iPhone 11 almak istiyorum nerden alabilirim easycepden düşündüm ama değişen parçalar yüzünden kararsızım yardımcı olursanız sevinirim