Neler Yeni

iPhone 11 alacağım 12 ay taksitle nerden alabilirim

Eren.580

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Eren Yıldız
Selamın aleyküm 12 ay taksitli şekilde iPhone 11 almak istiyorum nerden alabilirim easycepden düşündüm ama değişen parçalar yüzünden kararsızım yardımcı olursanız sevinirim

şahin doğan

80+ Platinum
Bankadan taksit yapabilirsin. Onun dışında Max 3 ay taksit var.

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
Enes Demirok
konudan bağımsız olarak sıfır mı alıyorsun bilmiyorum ama bence alma. ailene ödetebilirsin onlara taksitle ödersin :D

Eren.580

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Eren Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
konudan bağımsız olarak sıfır mı alıyorsun bilmiyorum ama bence alma. ailene ödetebilirsin onlara taksitle ödersin :D
Sıfır alacağım da kredi kartlarına 3 den fazla bölmüyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Oğulcan Acar
Selamın aleyküm 12 ay taksitli şekilde iPhone 11 almak istiyorum nerden alabilirim easycepden düşündüm ama değişen parçalar yüzünden kararsızım yardımcı olursanız sevinirim
Ziraat bankasından çek kredi faiz oranları en uygun orada.12 ay olarak ödersin.Ben bu şekilde yaptım

sefagkts

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Sefa Göktaş
Instagram
sefa_gkts
Twitter
sefa_gkts
Facebook
sefa753
vatanda yapıkredi kartına faizsiz 10 taksit vardı bi bak istersen

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Adem
Yasal sınır 3 taksit fakat vatan mağazasından satın aldığında elden taksit yaparak yardımcı olabiliyorlar. Ama onda da fiyatlar tek bir yere bağlı olduğun için pahalı oluyor.
En mantıklı çözüm taksitli nakit avans veya 12 ay vadeli kredi çekmek. Sen nakit alırsın, bankaya taksit taksit ödersin.

Top Bottom