Nicksiz
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,172
Yorumları okuma alışkanlığınız olsun. 2-3 cevap altına yazmıştım görebilirsin.Mesela hangi anroid aynı özellikte?
Yorumları okuma alışkanlığınız olsun. 2-3 cevap altına yazmıştım görebilirsin.Mesela hangi anroid aynı özellikte?
iPhone'da şuan da en iyi seçenek ama iPhone olması zorunlu değilse o fiyata daha iyi telefonlar varen ucuz 7.3k (64gb) fln alınır mı? sizce
Cevabınız itibar görmemiş anlaşılanYorumları okuma alışkanlığınız olsun. 2-3 cevap altına yazmıştım görebilirsin.
Dostum çocuk musun işsiz gibi beni takip ediyorsun?Cevabınız itibar görmemiş anlaşılan![]()
Dostum çocuk musun işsiz gibi beni takip ediyorsun?
O fiyata özellik bakımından daha iyi android telefonlar olsada iphone ler uzun yıllar sorunsuz kullanılabilmekte ve 2. El olarak değer kaybetmeden satılabilmekte bu yüzden iphone öneririm bende android cihazimi satip iphone se aldım memlunum 11 alınır mı? dersen bence alinır 5 6 sene rahat donmadan kasmadan kullanırsınen ucuz 7.3k (64gb) fln alınır mı? sizce
ykoEn ucuz incehesap da 7149TL
![]()
iPhone 11 64GB MHDA3TU/A Siyah Cep Telefonu - Apple Türkiye Garantili (Aksesuarsız Kutu) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
pardon yeniyim karıştırdım
Bende alacağımda A72 önerir misiniz?.Yorumları okuma alışkanlığınız olsun. 2-3 cevap altına yazmıştım görebilirsin.