Bütçen yetiyorsa geçilir. İphone 11’i de 14-15 civarına satarsın herhalde.O paraya vermek mantıklı mı ikinci el veya sıfır bu yıl almayı düşünüyorum 11 telefon pili çabuk bitmeye başladı satıcam bu sene kaça satarım bide
Acelem yok ama yd uğraşmam yaAcelen yoksa bekle derim. E ticaret sitelerinde 16 Pro satılmaya başlayınca fiyatı tahminimce 77-79 civarına düşer. O zaman 16 Pro almak çok mantıklı olur. Ytd. Karar senin.
18 derim 17ye bırakırım heralde alırlarBütçen yetiyorsa geçilir. İphone 11’i de 14-15 civarına satarsın herhalde.
düz 16 daha mantıklı, film çekmeyeceksen 16 pro gereksiz olur direkt iş odaklı telefon prolarO paraya vermek mantıklı mı ikinci el veya sıfır bu yıl almayı düşünüyorum 11 telefon pili çabuk bitmeye başladı satıcam bu sene kaça satarım bide
13 ztn gitti de 15 e noluyor aKonudan bağımsız artık 13, 15 pro ve 15 pro Max serisi Apple sitesinde satılmayacak yani satışı durduruldu. Yani bu olumsuz etkiler mi bilmiyorum. Sadece söylemek istedim. Hatta bu konu hakkında bilgisi olan varsa aydınlatırsa iyi olur. @donanım57 @oaK´ @AlphaOMG @şahin doğan
13 ün gitmesi de mantıksız çünkü iPhone 11 bile hatta XR (sanırım XS de olabilir) ios 18 güncellemesi alıyor. iPhone bu konuda fazla katı, ya telefon değişirsiniz ya yok olursunuz demeye getiriyor. Önceden böyle değildi. Ama 13 ve serilerini kaldırması yine de daha mantıklıydı. 15 pro ve Max bence de saçma.13 ztn gitti de 15 e noluyor a
Ytd dedim, yd değil. Yatırım tavsiyesi değildir anlamında.Acelem yok ama yd uğraşmam ya
Düz 16 kaca duser tahminiAcelen yoksa bekle derim. E ticaret sitelerinde 16 Pro satılmaya başlayınca fiyatı tahminimce 77-79 civarına düşer. O zaman 16 Pro almak çok mantıklı olur. Ytd. Karar senin.