Öneri iphone 11 den samsung s22 ye geçilir mi?

DarkQuell

80+
Reaksiyon skoru
148
şuan iphone 11 kullanıyorum değiş tokuş kampanyaları ile samsung s serisinden bir modele geçmek istiyorum s22 dikkatimi çekti sizce nasıldır geçilir mi? yada hangi modeli önerirsiniz.

Ne kadara geliyor S22?
Ben olsam iPhone’yi değiştirmezdim. Gittiği yere kadar kullanırdım. Kötü bir telefon değil iPhone 11. Benim fikrim iOS’dan Android‘e geçilmez./ISPOILER]

Ne kadara geliyor S22?
Ben olsam iPhone’yi değiştirmezdim. Gittiği yere kadar kullanırdım. Kötü bir telefon değil iPhone 11. Benim fikrim iOS’dan Android‘e geçilmez./ISPOILER]
8k ya geliyor s 22

14k ya satmış oluyorsun. İyi gibi aslında. @şahin doğan siz anlarsınız

pili nasıl 11 den kötü müdür biliyormusun.
Pil 11’den daha kötü. SE serisi ile benzer pil performansı var S22’nin. 2. Elde 11’i satıp S22 almak daha mantıklı. Bu şekilde 11’i 16-17 üstüne satarsın.

Pil 11’den daha kötü. SE serisi ile benzer pil performansı var S22’nin. 2. Elde 11’i satıp S22 almak daha mantıklı. Bu şekilde 11’i 16-17 üstüne satarsın.
11 i satmaya değer mi sence pil 96 şuan sıfır gibi 6 ay oldu alalı

şuan iphone 11 kullanıyorum değiş tokuş kampanyaları ile samsung s serisinden bir modele geçmek istiyorum s22 dikkatimi çekti sizce nasıldır geçilir mi? yada hangi modeli önerirsiniz.
Her türlü geçilir 11 ta 2019 da çıkmış bir cihaz sarzi doğru düzgün dayandirmiyor s22 geçme imkanınız varsa geçin derim çünkü iPhone 11 1-2 seneye desteği kesilir diye tahmin ediyorum X ler bile desteği kesti sıra 11 de gecmenizi tavsiye ederim (bence)

S22 önermem bütçeyi biraz daha arttırıp S23 veya başka markalara yönelmeni öneririm. S22'deki işlemci sd 8 gen 1 hem çok ısınan hem çok verimsiz bir işlemci.

Neyden memnun değilsin?
abimde s20 fe var ekran olarak çok akıcı ve siyahlar çok iyi 11 den memnunum ama değiştirme aklımı çeliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

S22 önermem bütçeyi biraz daha arttırıp S23 veya başka markalara yönelmeni öneririm. S22'deki işlemci sd 8 gen 1 hem çok ısınan hem çok verimsiz bir işlemci.
s23 fe nasıl sizce

Geri