Neler Yeni

iphone 11 hala alınır mı

121709

80+ Silver
Kardeşim konudan bağımsız şöyle hastalıklı insanları profil fotoğrafı yapmasan iyi olur. Ünlü olmuş bir resim ama aşırı rahatsız edici. Rica etsem hoşuna giden güzel bir resim koyabilir misin?
Jonathan Galindo değil mi o? Rahatsız edici evet hatta insta da hesap kapattırıyor ağğdalwjBab

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Şuan alınmaz, 3 hafta önce 17k dan 128 gb aldım amazondan şuan 22k civarı. Kesinlikle alınacağını sanmıyorum bu fiyattan.

aeaeae

80+
S21 Fe ve S22'nin ana konularında saatlerce gezmişimdir. Tarayıcı, wp mesajlaşma, klasik okuma uygulamaları vs gibi şarj tüketmeyen şeylerde nenemin 2008 yılından kalan ilk dokunmatik telefon zamzung da 7-9 saati görür.
iPhone 12 ile dizi film izlediğimde 10 saat ekran süresi görüyorum. Olaya sosyal medya ve ufak oyunlar girince Min 5.5 saat ortalama 6.5 saat ekran sürem var.
S21 Fe ile şuan ki kullanımımı yapsam Max 4.5 saat süre görürüm. S21 Fe'nin bataryasının S20 Fe bataryasından iyi olmasının imkanı olmadığı noktada 2 ay S20 Fe kullandım.
iPhone 11'in ısınmasına laf eden S21 Fe'nin ısınmasını tatmamıştır. İstanbul'un yaz havasında SD 865 ile sosyal medyada bile yanan S20 Fe vardı. Exynos'lu 21 Fe'yi gündelik kullanımda soğutamıyorsun.
aynen hocam sosyal medyada yanan s20 fe vardı :d ne diyim ben sana simdi. İsin trajikomik kismi aylarca S21 FE kullandim, bundan önce X3 Pro ve iPhone 11 kullandim hatta SDN forumda konum vardi. Ayrica Exynos 2100'de Magnoose cekirdeklerine gectiler gayet serin calisiyor, telefon cam degil zaten. Varsayimlar uzerine konusuyorsunhz sadece, konu iPhone 12 bile degil ancak siz yazmissiniz, ben de yazayim. iPhone 12 ile 7 saat ekran suresini gecemezsiniz ama neyse, 10 saat aldıgın yerin mobil veri olma ihtimali yok, Wi-Fi'da S21 FE minimum 7 saat ekran suresi alir, 4,3 falan almazsin yani. bu arada zamzung gibi alayci tavirlarinizla fanliginizi tatmin ediyormussunuz gibime geldi

şahin doğan

80+ Platinum
aynen hocam sosyal medyada yanan s20 fe vardı :d ne diyim ben sana simdi. İsin trajikomik kismi aylarca S21 FE kullandim, bundan önce X3 Pro ve iPhone 11 kullandim hatta SDN forumda konum vardi. Ayrica Exynos 2100'de Magnoose cekirdeklerine gectiler gayet serin calisiyor, telefon cam degil zaten. Varsayimlar uzerine konusuyorsunhz sadece, konu iPhone 12 bile degil ancak siz yazmissiniz, ben de yazayim. iPhone 12 ile 7 saat ekran suresini gecemezsiniz ama neyse, 10 saat aldıgın yerin mobil veri olma ihtimali yok, Wi-Fi'da S21 FE minimum 7 saat ekran suresi alir, 4,3 falan almazsin yani. bu arada zamzung gibi alayci tavirlarinizla fanliginizi tatmin ediyormussunuz gibime geldi
2 ay boyunca ana telefon olarak kullandım S20 Fe'yi, XR'dan geçiş yapmıştım. Telefon yaz ayında evin içerisinde veya dışarıda fark etmez şekilde sosyal medyada elimi ısıtıyor, cebime koyunca cebim ısınıyordu. Özellikle kamerayı açınca cihaz ateş atıyordu. 11 ile yan yana 10 dakika video kaydı açtığımda 11'de klasik bir ılık ısınma varken S20 Fe yanıyordu. S21 Fe'ye cam değil diyerek ısınmadığını mı iddia ettiniz ben mi yanlış anladım? 2100'ün ısınmadan dolayı sürdürülebilir performansı o kadar kötüydü ki S22 serisinde SD versiyon getirmek zorunda kaldılar. Aynı şekil bu olay 990'lı 20 Fe'den sonra SD 865'li 20 Fe gelmesi gibi. Sen 11 ile 6 saatten fazla ekran süresi alamazsın dediğin için 12 ile aldığım süreleri paylaştım. 11 ile 12 arasında taş çatlasın duruma göre 15-30 dakika farklı ekran süresi alırsın. 10 saat ekran süresi aldığım yerin Mobil veri olduğunu söylemedim zaten. Ego kasmak amacı ile söylemiyorum ama forumda benden daha tarafsız şekilde telefon öneren yoktur ama 21 Fe ile Min 7 saat ekran süresi alırsın demek taraflı olmaktan başka bir şey değil.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
telefon seneye güncelleme almayacak diye geçiyor googleda, androidlerin 1 yıl güncelleme almasıyla dalga geçen arkadaşlar bu durumda ne yapacak bilmiyorum :DD

sıfır iphone 11 alınmaz ille de ios istemiyorsanız

şahin doğan

80+ Platinum
telefon seneye güncelleme almayacak diye geçiyor googleda, androidlerin 1 yıl güncelleme almasıyla dalga geçen arkadaşlar bu durumda ne yapacak bilmiyorum :DD

sıfır iphone 11 alınmaz ille de ios istemiyorsanız
Düz hesap seneye güncelleme alacak. 2025'de almayacak.

Furkan_Demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Furkan Demir

aeaeae

80+
2 ay boyunca ana telefon olarak kullandım S20 Fe'yi, XR'dan geçiş yapmıştım. Telefon yaz ayında evin içerisinde veya dışarıda fark etmez şekilde sosyal medyada elimi ısıtıyor, cebime koyunca cebim ısınıyordu. Özellikle kamerayı açınca cihaz ateş atıyordu. 11 ile yan yana 10 dakika video kaydı açtığımda 11'de klasik bir ılık ısınma varken S20 Fe yanıyordu. S21 Fe'ye cam değil diyerek ısınmadığını mı iddia ettiniz ben mi yanlış anladım? 2100'ün ısınmadan dolayı sürdürülebilir performansı o kadar kötüydü ki S22 serisinde SD versiyon getirmek zorunda kaldılar. Aynı şekil bu olay 990'lı 20 Fe'den sonra SD 865'li 20 Fe gelmesi gibi. Sen 11 ile 6 saatten fazla ekran süresi alamazsın dediğin için 12 ile aldığım süreleri paylaştım. 11 ile 12 arasında taş çatlasın duruma göre 15-30 dakika farklı ekran süresi alırsın. 10 saat ekran süresi aldığım yerin Mobil veri olduğunu söylemedim zaten. Ego kasmak amacı ile söylemiyorum ama forumda benden daha tarafsız şekilde telefon öneren yoktur ama 21 Fe ile Min 7 saat ekran süresi alırsın demek taraflı olmaktan başka bir şey değil.
A14, A13'den daha az guc tuketen bir chip ve 12 OLED panele sahip, 11 ile pillerinin arasinda devasa fark var... iPhone 11 ile mobil veride 5-6 saati gecemezsin, bu da oyunsuz kullanimda zaten. S21 FE ile min. 7 saat ekran suresini Wi-Fi'da alirsiniz dedim. 4,5G'de 6 saatlere kadar dusebiliyor bu.

Cihangir

80+ Gold
12 den aşağısı alınmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,788
Üyeler
161,138
Son üye
concordesign