iphone 11 hala alınır mı

Ziya Efe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
105
iphone 13 alma planım vardı taaki bu apple ın yaptığı son 2 zama kadar şuan 11 düşünüyorum ama telefon 3 sene önce çıkmış olmasına rağmen hala alınır mı

Şuan ben kullanmaktayım. 1 senede %13 pil düştü. Onun dışında kamera performansı uygulama kullanma performansı iyi gayet.

X'e yeni güncelleme gelmeyecek, bu saatten sonra min iphone 12 alınmalı

iphone 11 tavsiye edilmiyordu genelde ama bu gelen zamlardan sonra yenileri çok zor

2 ay önce aldım 15 bine. 5 sene kadar 5S, 4 sene kadar 7 kullandım. Ondan sonra 15 bine çıkmak istemediğim için S20 FE aldım. 1 ay sonra nasıl satacağımı bilemeden gittim 11 aldım. Hatta 64 GB aldım. 9 senelik telefonumda 300 adet fotoğraf olduğu için bana hafızası da yeterli geliyor. 32GB iphone 7 bile bana fazla fazla yetiyordu. Ama 20bine alınır mı bilemiyorum. İphone kullanıcısıysan başka telefon sakın alma. Ben donma kasma gibi şeylerle karşılaşmadım. İphone 7 de bile karşılaşmadım. İphone telefonlar hep aynılar günlük kullanımda hiçbir farkını göremiyorsun. Kamera kullanıyorsan oyun oynuyorsan farkı görebilirsin. Ekranı diğer telefonlardan bir tık kötü o kadar. Onu da karanlıkta film izliyim diyorsan siyahların biraz grileştiğini gördüğünde anlıyorsun.

iphone 13 alma planım vardı taaki bu apple ın yaptığı son 2 zama kadar şuan 11 düşünüyorum ama telefon 3 sene önce çıkmış olmasına rağmen hala alınır mı
knk alınır android istemiyorsan 11 yine alınır eğer biraz daha bütçen çıkarsa 11 proyu da önerebilirim

Bence hala alınır.

alınmaz bence xs in son güncellemesi hemde 720p ıps ekran sıkar canını heleki uzun süre kullanabileceğin bir telefon için

Bence 20k çok ya ne bileyim samsungun s22 gibi bir cihazı varken

Alma konusunda ben ön yargılıyım ama yatırım olarak düşünüyorsan zamanı geçti. ben 11.000 tl iken aldıydım hala kapalı kutuda bekliyor apple dan 1 zam daha bekliyorum ondan sonra ilana piyasadan 1 tl düşük yazıp bırakacağım. Zamanında hatrı geçer eski üyelerden biri iphone 11 i yarım altın gibi görüyorum derdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,475
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri