Neler Yeni

IPhone 11 için hızlı şarj kablosu önerisi

Wocix

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar sizce orijinal mi almalıyım yoksa o fiyat civarlarında daha iyi bir kablo var mı?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,744
İsim
Eren Yeager
Bu ürünlerde orjinali dışında kullanmamak lazım bence dostum orjinalini al geç

onurfndkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Onur
Merhaba arkadaşlar sizce orijinal mi almalıyım yoksa o fiyat civarlarında daha iyi bir kablo var mı?
Apple sitesinden alma durumunuz yok ise orjinal düşünmenize gerek yok baseus ya da mcdodo kaliteli ürünlerdir

Wocix

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Apple sitesinden alma durumunuz yok ise orjinal düşünmenize gerek yok baseus ya da mcdodo kaliteli ürünlerdir
Bu ürünlerde orjinali dışında kullanmamak lazım bence dostum orjinalini al geç
orjiinal alabilrim hocam da bazı youtube da kanallar öneriyordu işte daha hızlı vs diye ondan dolayı sordum hani bu fiyat bandında var mı daha iyi kalitede diye

onurfndkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Onur
orjiinal alabilrim hocam da bazı youtube da kanallar öneriyordu işte daha hızlı vs diye ondan dolayı sordum hani bu fiyat bandında var mı daha iyi kalitede diye
Farklı marka senede 2 adet almaktansa 2 sene de bir adet apple ürünü almak daha mantıklı dikkatli kullanım da orijinal uzun süre idare edecektir.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
Apple sitesinden al ben diğer sitelerden aldım çok başım ağrıdı hiç uğraşma 3-5 daha fazla ver orjinal al kral

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,744
İsim
Eren Yeager
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,852