IPhone 11 için hızlı şarj kablosu önerisi

Wocix

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
125
Merhaba arkadaşlar sizce orijinal mi almalıyım yoksa o fiyat civarlarında daha iyi bir kablo var mı?

Bu ürünlerde orjinali dışında kullanmamak lazım bence dostum orjinalini al geç

Merhaba arkadaşlar sizce orijinal mi almalıyım yoksa o fiyat civarlarında daha iyi bir kablo var mı?
Apple sitesinden alma durumunuz yok ise orjinal düşünmenize gerek yok baseus ya da mcdodo kaliteli ürünlerdir

Apple sitesinden alma durumunuz yok ise orjinal düşünmenize gerek yok baseus ya da mcdodo kaliteli ürünlerdir
Bu ürünlerde orjinali dışında kullanmamak lazım bence dostum orjinalini al geç
orjiinal alabilrim hocam da bazı youtube da kanallar öneriyordu işte daha hızlı vs diye ondan dolayı sordum hani bu fiyat bandında var mı daha iyi kalitede diye

orjiinal alabilrim hocam da bazı youtube da kanallar öneriyordu işte daha hızlı vs diye ondan dolayı sordum hani bu fiyat bandında var mı daha iyi kalitede diye
Farklı marka senede 2 adet almaktansa 2 sene de bir adet apple ürünü almak daha mantıklı dikkatli kullanım da orijinal uzun süre idare edecektir.

Apple sitesinden al ben diğer sitelerden aldım çok başım ağrıdı hiç uğraşma 3-5 daha fazla ver orjinal al kral

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,087
Üyeler
183,378
Son üye
randomasam
Geri