teşekkür ederim bende 12 düşünüyorum dün telefonculara sordum 10 diyorlar güldüm açıkçası12-12.5 edebilir belki 13
benim 88 sağlık tr garantili köşelerinde 1 2 hasar olan 11im vardı 12ye sattım 13 e bile satabilirsin ama 12.5 idealdir sanırımteşekkür ederim bende 12 düşünüyorum dün telefonculara sordum 10 diyorlar güldüm açıkçası
evet dün sahibinden sitesinde araştırdım yani 12 ye satsam bile ucuza gitmiş oluyor bir tık benım telefon hasarsız tertemiz arkasında koruma falan var zaten media marktan sınırsız kırılmaz ekran degişimide mevcutbenim 88 sağlık tr garantili köşelerinde 1 2 hasar olan 11im vardı 12ye sattım 13 e bile satabilirsin
13.300 e falan ilana koy gelen tekliflere göre bi karar verirsin 1 gün içinde yazan yoksa pahalıdır fiyatevet dün sahibinden sitesinde araştırdım yani 12 ye satsam bile ucuza gitmiş oluyor bir tık benım telefon hasarsız tertemiz arkasında koruma falan var zaten media marktan sınırsız kırılmaz ekran degişimide mevcut
tamamdır teşekkür ederim13.300 e falan ilana koy gelen tekliflere göre bi karar verirsin 1 gün içinde yazan yoksa pahalıdır fiyat![]()
Ne demektamamdır teşekkür ederim![]()
bildigim kadarıyla sadece vatandan alısveriş yapabilecegim çek veriyorVatana 14 bin veriyor ama temiz olmak şartıyla ben öyle yaptım 14 saydı 12.500 verip 13 aldımGeri alım kampanyasından en destek 1850 veriyor bak istersen.
Evet öyle telefonu ordan aldım zaten.bildigim kadarıyla sadece vatandan alısveriş yapabilecegim çek veriyor
o benım işime gelmiyor motor almayı düşünüyorum keş para lazımEvet öyle telefonu ordan aldım zaten.