yigitrocks
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,309
8.5 falan eder. Zorlasan 9 belki.
4-5 konuda daha gördüm seni tam trolsun bir halt bildiğin yok millete tavsiye vermeden önce bilgilen sonra tavsiye ver ergenhadi abisi 200 daha koy al 9700 e.
tamam abi bundan sonra sana danışırım fiyat bilgisi alıp piyasadan ucuza koyarız4-5 konuda daha gördüm seni tam trolsun bir halt bildiğin yok millete tavsiye vermeden önce bilgilen sonra tavsiye ver ergen
Kral aradığın adam benim. Geçen hafta 9 aylık %97 pil seviyesi ıphone 11 yeşil sattım. 8600'e verdim. Hızlı şarj cihazı da vardı yanında. 8400 diyelim ona. Sen 9k ya ilana koy. En kötü 8700'e sat. Benim telefon 2 ay ilanda kaldı. Her arayan 8k verdi vermedim. En sonunda hakkını veren kişiyi buldum. Ürün satarken değersizleşir alırken değerlenir. Satarken olabildiğince değerinde satmaya çalış.64 GB 19 ay garantisi var %99 pil yüzdesi var bunu ne kadara satabilirim acaba pek 2.elden anlamıyorum kfg tam çizik kırık hiç bise yok
valla çok teşekkür ederim şarj adaptörü vereyim mi yanında 9 dan ilana koyup pazarlık olur yazıcamKral aradığın adam benim. Geçen hafta 9 aylık %97 pil seviyesi ıphone 11 yeşil sattım. 8600'verdim. Hızlı şarj cihazı da vardı yanında. 8400 diyelim ona. Sen 9k ya ilana koy. En kötü 8700'e sat. Benim telefon 2 ay ilanda kaldı. Her arayan 8k verdi vermedim. En sonunda hakkını veren kişiyi buldum. Ürün satarken değersizleşir alırken değerlenir. Satarken olabildiğince değerinde satmaya çalış.
ürünü türkcell de aldım direk koruma cam takıldı yani telefonun orjinal ekranına daha hiç dokunmadım kozmetik olarak çok çok iyi durumda7.000 ₺ - 8.500 ₺ Kozmetik çok ama çok iyi durumdaysa maksimum 9000₺
Kral şarj adaptörü işine yaramaz sonuçta ver gitsin. Minimum vereceğin fiyat 8750 olsun. Eğer aşağısına verirsen kullanıcı değil al sat yapan birisi alır ve üzerinden ekmek yer. Sen son kullanıcıya satmayı bekle. Sürekli teklif verenler olacak, hatta bana abi öğrenciyim zor durumdayım diyen bile oldu. Düşün zor durumdaki öğrenci 8k toplamış Iphone11 alıyor. Bu heriflere kanma sakın.valla çok teşekkür ederim şarj adaptörü vereyim mi yanında 9 dan ilana koyup pazarlık olur yazıcam
tamamdır hocam çok teşekkür ederim ^^Kral şarj adaptörü işine yaramaz sonuçta ver gitsin. Minimum vereceğin fiyat 8750 olsun. Eğer aşağısına verirsen kullanıcı değil al sat yapan birisi alır ve üzerinden ekmek yer. Sen son kullanıcıya satmayı bekle. Sürekli teklif verenler olacak, hatta bana abi öğrenciyim zor durumdayım diyen bile oldu. Düşün zor durumdaki öğrenci 8k toplamış Iphone11 alıyor. Bu heriflere kanma sakın.
Rica ederim, inşallah güzel bir alıcıya rastlarsın.tamamdır hocam çok teşekkür ederim ^^
7k ya alıcıyım64 GB 19 ay garantisi var %99 pil yüzdesi var bunu ne kadara satabilirim acaba pek 2.elden anlamıyorum kfg tam çizik kırık hiç bise yok
hacı naptın sen ya öldürüp üstüne toprak attın.7k ya alıcıyım![]()