- Bütçe
- 20000
Selamın Aleyküm 20 bin tl bitçem var iphone 12 pro almak istiyorum ikinci el temiz olarak ama 2 3 bin tl fark var 11 pro ile 12 pro arasında çok fark varmı 4 5 bin tl fazladan vermeye gerek varmı yardımcı olursanız sevinirim.
pasoport yok kanka onu çıkar kayıt et vs uzun iş2.el yerine direkt sıfırını gürcistandan alın daha ucuza denk gelir
gürcistan için pasaporta gerek yok diye biliyorumpasoport yok kanka onu çıkar kayıt et vs uzun iş
kanka telefonu kayıt ettirmek için pasoport gerekiyor yagürcistan için pasaporta gerek yok diye biliyorum
Kimlik kartı ile yapılabiliyordu sanırsam yanlışta biliyor olabilirim araştırmak lazım birazkanka telefonu kayıt ettirmek için pasoport gerekiyor ya
11 pro tasarım oalarak çok çirkin 12 pro güzel 3 4 bin fark verilir işlemci +1 yil guncelleme vs vs 12 pro al 11 pro bence kötü 11den daha kötü tek artısı kamera ve ekrankanka telefonu kayıt ettirmek için pasoport gerekiyor ya
Bro bizim burada sıfır kutulu 13 pro 20 binden azdı istersen insatgram adreslerini vereyim ama dolardan 400 500 lira zam koydular yurtdışıSelamın Aleyküm 20 bin TL bitçem var iphone 12 pro almak istiyorum ikinci el temiz olarak ama 2 3 bin TL fark var 11 pro ile 12 pro arasında çok fark varmı 4 5 bin TL fazladan vermeye gerek varmı yardımcı olursanız sevinirim.
yurt dışını kayıt ettirmesi falan mesela aga o yüzden yurt içi arıyorrum11 pro tasarım oalarak çok çirkin 12 pro güzel 3 4 bin fark verilir işlemci +1 yil guncelleme vs vs 12 pro al 11 pro bence kötü 11den daha kötü tek artısı kamera ve ekran
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bro bizim burada sıfır kutulu 13 pro 20 binden azdı istersen insatgram adreslerini vereyim ama dolardan 400 500 lira zam koydular yurtdışı
Sen bilirsin ama ben 12 pro ve 11 proya asla 20 bin vermem daha iyi android cihazlar var ve şimdiki telefonun iPhonemi bir taktik soyliyebilirimyurt dışını kayıt ettirmesi falan mesela aga o yüzden yurt içi arıyorrum
hocam kalite arıyorsan iphone alıp geçeceksin. 20k bir android telefona verilmezSen bilirsin ama ben 12 pro ve 11 proya asla 20 bin vermem daha iyi android cihazlar var ve şimdiki telefonun iPhonemi bir taktik soyliyebilirim
bende öyle düşünüyorumhocam kalite arıyorsan iphone alıp geçeceksin. 20k bir android telefona verilmez
Sen bilirsin ama ben 12 pro ve 11 proya asla 20 bin vermem daha iyi android cihazlar var ve şimdiki telefonun iPhonemi bir taktik soyliyebiliri
iphone 11 vardı 2 ay önce sattım androide geçtim şimdi tekrar iphonae geçmeyi düşünyorumSen bilirsin ama ben 12 pro ve 11 proya asla 20 bin vermem daha iyi android cihazlar var ve şimdiki telefonun iPhonemi bir taktik soyliyebilirim
usta ben bilmiyorum bu işleri şimdi bende pasaport yok gurcistandan telefon alsam e devlet üzerinden kayıt yaptırabilir miyim aydınlatsan beniGürcistana kimlik ile giriş çıkış yapıp sonrasında e devletten kaydını yapabilirsiniz. Pasaporta gerek yoktur defalarca yaptım bir çok müşterime.
Ayrıca fark olarak bana sorarsanız 12 serisi boş seri 11 ile neredeyse aralarında fark yok. 13 alırsan eyvallah ama 12 11’in farklı kasası gibi bi şey “bence”. Ayrıca 11 Pro kasası bana 12 Prodan çok daha hoş geliyor ele güzel oturuyor fakat tabi ki bu da tercih meselesi.