Ayrıca tekrarlamak yerine konuyu yükseltinArkadaşlar iphone 11 telefonum için şarj adaptörü arıyorum orjinalinin 270 TL gibi bir fiyatı var bana biraz fazla geldi daha uygun bi fiyata bulabilir miyim ?
Arkadaşlar iphone 11 telefonum için şarj adaptörü arıyorum orjinalinin 270 TL gibi bir fiyatı var bana biraz fazla geldi daha uygun bi fiyata bulabilir miyim ?
tekrarlama yapmadım konuyu yükselttim zaten. önerin için teşekkür ederim ayrıca bakacağım ürüne.https://m.turkcell.com.tr/pasaj/cep...7CqkAQdPkXf-RkP-zPlT_mKFtRV0OXjwaAnH1EALw_wcB arkadaşım da 12 var bozulunca bunu almıştı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca tekrarlamak yerine konuyu yükseltin
farklı bir konuda daha bu ürünü önereni görmüştüm iyi midir acaba? kullanıyor musunuzSpigen SteadiBoost F210 27 W Type-C Hızlı Şarj Adaptörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Spigen SteadiBoost F210 27 W Type-C Hızlı Şarj Adaptörü fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Spigen SteadiBoost F210 27 W Type-C Hızlı Şarj Adaptörü özelliklerini incele, 359,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
evet 1 sene 11 ile kullandım şuanda 12 ile kullanıyorum.tekrarlama yapmadım konuyu yükselttim zaten. önerin için teşekkür ederim ayrıca bakacağım ürüne.
farklı bir konuda daha bu ürünü önereni görmüştüm iyi midir acaba? kullanıyor musunuz
anladım güzel bir ürüne benziyor da 27W fazla değil mi iphone 11 max 18W destekliyor diye biliyorum 2 si birlikte nasıl uyumlu çalışıyor tam olarak? Bilmediğimden soruyorumevet 1 sene 11 ile kullandım şuanda 12 ile kullanıyorum.
evet 27w ama iphone 18w çekiyor. Baya hızlı şarj oluyor. Şarj olurken ısınıyor baya cihaz. Pil sağlığı daha hızlı tükeniyor.anladım güzel bir ürüne benziyor da 27W fazla değil mi iphone 11 max 18W destekliyor diye biliyorum 2 si birlikte nasıl uyumlu çalışıyor tam olarak? Bilmediğimden soruyorum
Bende bunu 13 Pro Max için almayı düşünüyorum ama emin değilimSpigen SteadiBoost F210 27 W Type-C Hızlı Şarj Adaptörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Spigen SteadiBoost F210 27 W Type-C Hızlı Şarj Adaptörü fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Spigen SteadiBoost F210 27 W Type-C Hızlı Şarj Adaptörü özelliklerini incele, 359,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
yararlı olmuş teşekkür ederim.İPhone 8+ kullanıcısı iken Apple ın 12w adaptörünü yaklaşık 1 yıl kullandım.
İPhone 11 e geçince 12w adaptörün yetersiz geleceğini düşündüğüm için yine Apple ın 20w luk hızlı şarj adaptörünü aldım.
İki adaptördende memnunum işlerini gayet iyi yapıyorlar, sadece biraz daha hızlı olsun istenirse 20w tercih edilebilir.
12w adaptörü zamanında 99₺ gibi bir fiyata almıştım, 20w’luk adaptörüde yaklaşık 6-7 ay önce 180₺ ye aldım
Bu iki adaptör dışında Anker ve Spigen adaptörlerin başarılı olduğunu duydum tercih edilebilir.
Bahsettiğim tüm adaptörler;
Şarj Adaptörü, Hızlı Şarj Adaptörü, Telefon Şarj Adaptörü - Pasaj
Şarj Adaptörleri modellerini ve fiyatlarını incele, ücretsiz kargo ve Turkcell güvencesiyle hemen satın al.www.turkcell.com.tr
Apple USB-C Güç Adaptörü 20W Özellikleri & Fiyatı - Turkcell Pasaj
20W Apple iPhpne USB-C güç adaptörü uygun fiyatlarıyla Turkcell Pasaj’da sizleri bekliyor!www.turkcell.com.tr
Anker PowerPort III Nano 20W USB-C Güç Adaptörü - Apple iPhone Hızlı Şarj Uyumlu - A2633
Anker PowerPort III Nano 20W USB-C Güç Adaptörü - Apple iPhone Hızlı Şarj Uyumlu ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın!www.ciceksepeti.com
Spigen SteadiBoost 27W Hızlı Şarj Cihazı USB-C PD 3.0 (Power Delivery) iPhone Şarj Adaptörü F210 - 000CA26477
(en uygun fiyatlılarını koymaya çalıştım)
Spigen 27w olduğu için ileriye yönelik biraz daha avantajlı oluyor ancak bende markaların kendi ürettiği ürünleri kullanma taraftarı olduğum için apple tercih ettim.yararlı olmuş teşekkür ederim.
Arkadaşlar aklıma şöyle bişey takıldı.
Spigen 27W şarj adaptörü en ucuz 165 TL
Orjinal 20W İphone Şarj Adaptörü 217 TL Arada sadece 52 TL fark var sizce hangisini almak daha mantıklı ? Ben orjinal her zaman daha iyi olur kafasındayım. Bu konu hakkında fikir verir misiniz
Apple adaptörünün çok fazla çakması satılıyor dikkat etyararlı olmuş teşekkür ederim.
Arkadaşlar aklıma şöyle bişey takıldı.
Spigen 27W şarj adaptörü en ucuz 165 TL
Orjinal 20W İphone Şarj Adaptörü 217 TL Arada sadece 52 TL fark var sizce hangisini almak daha mantıklı ? Ben orjinal her zaman daha iyi olur kafasındayım. Bu konu hakkında fikir verir misiniz