Iphone 11 vs A72vs A52S vs S21 FE vs S21 sizce hangisini almalıyım?

furkantc

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
179
Arkadaşlar bu telefonlar arasında sizce hangisini almalıyım?
Iphone 11 eski diyecekler olucak biliyorum ama Iphone 11 i seçeneklerim arasında olma sebebi apple ın dayanıklılığı ve ios dan dolayı.
Diğer merak ettiğim. Samsung S7 edge de olan kronik ekranda ki çizgi sorunu bu telefonlarda da var mı? Samsung S21 serilerinde ve A72 de?
Telefonunun uzun ömürlü olması benim için önemli sizce bunlardan hangisini tercih etmeliyim?

s21 veya s21 fe

A72s ve A52s bu karşılaştırma için çok geride kalıyor.
S21 serisi.

A72s ve A52s bu karşılaştırma için çok geride kalıyor.
S21 serisi.
Iphone 11 hakkında ne düşünüyorsunuz? Diğer telefonlar ıphone 11 kadar uzun ömürlü telefonlar mıdır?
Iphone 11, S21 serilerine göre biraz geride kaldı ama yinede sağlamlığından dolayı tercihlerim arasında peki Iphone 11 mi yoksa S21 serilerinden birisi mi?

Iphone 11 hakkında ne düşünüyorsunuz? Diğer telefonlar ıphone 11 kadar uzun ömürlü telefonlar mıdır?
Iphone 11, S21 serilerine göre biraz geride kaldı ama yinede sağlamlığından dolayı tercihlerim arasında peki Iphone 11 mi yoksa S21 serilerinden birisi mi?
İphone telefonlar için ortalama 4.5 yıl ömür biçilmekte. Tabii bu kullanımınıza göre değişse de, s21 serisi yeni nesil olduğundan performans olarak muhtemelen 11'e göre daha iyi olacaktır.

İphone telefonlar için ortalama 4.5 yıl ömür biçilmekte. Tabii bu kullanımınıza göre değişse de, s21 serisi yeni nesil olduğundan performans olarak muhtemelen 11'e göre daha iyi olacaktır.
Peki S21 FE mi yoksa S21 mi hangisini almak daha mantıklı?

Arkadaşlar bu telefonlar arasında sizce hangisini almalıyım?
Iphone 11 eski diyecekler olucak biliyorum ama Iphone 11 i seçeneklerim arasında olma sebebi apple ın dayanıklılığı ve ios dan dolayı.
Diğer merak ettiğim. Samsung S7 edge de olan kronik ekranda ki çizgi sorunu bu telefonlarda da var mı? Samsung S21 serilerinde ve A72 de?
Telefonunun uzun ömürlü olması benim için önemli sizce bunlardan hangisini tercih etmeliyim?
Suan ki telefonun seni idare ediyorsa bence iphone se 3 u beklemelisin

Teşekkürler. Bu fiyat düzeylerinde önerilecek başka cihazlar var mı. Hem performans olarak hem de sağlamlık olarak.
8 martta se 3 tanıtılacak onu bekleyebilirsin acelen yoksa

Suan ki telefonun seni idare ediyorsa bence iphone se 3 u beklemelisin
(y)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8 martta se 3 tanıtılacak onu bekleyebilirsin acelen yoksa
Iphone SE3 alt segment olmayacak mı. Realme gibi Redmi veya Honor gibi Apple ın alt segment ürünü olmuyacak mı? Tam araştırmadım bilmiyorum ama. Biraz daha uygun fiyatlı donanımı düşük bir telefon olucak diye biliyorum ama.

(y)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Iphone SE3 alt segment olmayacak mı. Realme gibi Redmi veya Honor gibi Apple ın alt segment ürünü olmuyacak mı? Tam araştırmadım bilmiyorum ama.
hayır apple dan asla alt segment cihaz beklemeyin
%99 ihtimal xr kasası ile gelecek iphone 12 veya 13 ün ana kamerasına sahip olacak ve A15 işlemci olacak içinde.

Geri