Az biraz sakin
80+ Bronze
Sizce hangisi neden alınır?
Sizin fikirlerinizi merak etmiştim aslındaApple iPhone 11 - Apple iPhone 12 mini (64 GB) Karşılaştırması - Epey
Epey - Apple iPhone 11 - Apple iPhone 12 mini (64 GB) özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Bana kalırsa iPhone 11 ile iPhone 12 mini arasında dağlarca fark yok. Bütçen seni zorlamayacaksa en güncel telefonu alabilirsin. Eğer bütçeni aşıyor ve ücret konusunda sıkıntı yaşarsan iPhone 11 alabilirsin. iPhone 12 Mini bataryası küçük bunu da göz önünde bulundur.Sizin fikirlerinizi merak etmiştim aslında
Neden alınmaz çünkü pahalı fakat kaliteli ve daha iyi bir işletim sistemi mevcut.ikisi de alınmaz .
Yine de fiyatını hak etmiyor.Neden alınmaz çünkü, pahalı fakat kaliteli ve daha iyi bir işletim sistemi mevcut.
Parası olan alır olmayan ağlar. Malzeme kalitesinden tut sürekli gelen IOS güncellemesinden tut işlemci gücünden her şeyi daha iyiYine de fiyatını hak etmiyor.
Bıktım şu işletim sistemi zırvalarından iphone 12 den daha ucuz olup performansta tokatlayan bir sürü telefon var.
Ayrıca habire yazılım açığı veren ios değilmi?