İphone 11 vs Samsung A73

Arkadaşlar pil ve kamerada iyi olan a73 orada hem fikiriz ama 11 de şuan kasma ve donma var mı ve halen alınır mı ve beni 4 yıl götürür mü ve oyun konusunda iyi midir yoksa se 3 mı bakayım.
OnePlus al, annemde OnePlus 5T var. Benim iPhone 13 ile aynı hızda ( Kaç yıl önceki telefon )

Bir kere bile donduğunu kastığını görmedim, Androidin appleı OnePlus, ben sırf iPhoneum olsun diye iPhone aldım yoks OnePlus alırdım.

Birde se 3 sizce nasıl o bakılmalı mı sizce.

OnePlus al, annemde OnePlus 5T var. Benim iPhone 13 ile aynı hızda ( Kaç yıl önceki telefon )

Bir kere bile donduğunu kastığını görmedim, Androidin appleı OnePlus, ben sırf iPhoneum olsun diye iPhone aldım yoks OnePlus alırdım.
Arkadaşlar 11 aldım nasıl ettim iyi ettim mi?

Hocam 12 mini var 8 aylık 14500 ama
11'den batarya dışında çok daha iyi cihaz. Babamda 11, bende 12 var. Babamın telefonu ile akşamları ön kamera veya ultra geniş açı kamerayı kullanmak istediğimde fotoğraf çekmekten vazgeçiyorum :d
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aldım aldım şuan ne yapayım bilemedimki şimdi.
Yapacak bir şey yok kullanın. Almadan önce size 12 almanızı söylemiştim.

11'den batarya dışında çok daha iyi cihaz. Babamda 11, bende 12 var. Babamın telefonu ile akşamları ön kamera veya ultra geniş açı kamerayı kullanmak istediğimde fotoğraf çekmekten vazgeçiyorum :d

Yapacak bir şey yok kullanın. Almadan önce size 12 almanızı söylemiştim.
Peki se 3 le peki.

Tabii ki S20 FE snapdragon

Arkadaşlar 11 aldım nasıl ettim iyi ettim mi?
Hayırlı olsun hocam güzel cihaz sıfır aldınız değil mi? Ben ikinci el almıştım her tarafını ne kadar inceleyip alsam da ekranın ufak gölgelenmesi vardı (bu duruma özellikle baktığım halde görememem bir garip oldu) bir de garantiyle uğraştım sıfır aldıysanız kafanız rahat olur ikinci ele tövbe etmeye başladım.

Hayırlı olsun hocam güzel cihaz sıfır aldınız değil mi? Ben ikinci el almıştım her tarafını ne kadar inceleyip alsam da ekranın ufak gölgelenmesi vardı (bu duruma özellikle baktığım halde görememem bir garip oldu) bir de garantiyle uğraştım sıfır aldıysanız kafanız rahat olur ikinci ele tövbe etmeye başladım.
Sıfır aldım ama şöyle teklif verdim birisine sıfır 12 mini ye şuanda takasa girdiğimde 5500TL üstüne koymam gerekiyor sizce hiç satmayayim mi çünkü bunu yaptığımda ps4 vereceğim sizce ne yapmalıyım ama gayet emnunum 11 den.

O da aynı. Kamera olarak 11 ile yakın cihazlar. Alınmaz. 12 mini veya 12 seçeneği varken Se 3 ve 11'e bakılmazdı.
Hocam sitede soruyu sordum yukarıda.

Geri