İphone 11 vs Samsung A73

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Reaksiyon skoru
533
Arkadaşlar pil ve kamerada iyi olan a73 orada hem fikiriz ama 11 de şuan kasma ve donma var mı ve halen alınır mı ve beni 4 yıl götürür mü ve oyun konusunda iyi midir yoksa se 3 mı bakayım.

S21fe falan neden düşünmedin de a73 direkt kanka?

Sizce 11 mi se 3 mü uzun ömürlülük ve hız için artı kamera.
çok detaylı bilgi sahibi değilim ama yt de murat kılıç var ben oradan bilgileniyorum oraya bakabilirsiniz veyaha canlı yayın yapıyor oradan soru sorarsanız cevaplar veya ben sizin adınıza sorarım

ben olsam samsungun yeni telefonlarını tercih etmezdim. iphone 11 daha iyi bir tercihtir. samsung s9+ yada s10+ düşünebilirsiniz. ama a73 almayın. hatta a ve m serisinden telefon almayın. hepsi birbirine benziyor ve içlerindeki yongalar orta seviye yongalar. S yada Note serisinden alın

ben olsam samsungun yeni telefonlarını tercih etmezdim. iphone 11 daha iyi bir tercihtir. samsung s9+ yada s10+ düşünebilirsiniz. ama a73 almayın. hatta a ve m serisinden telefon almayın. hepsi birbirine benziyor ve içlerindeki yongalar orta seviye yongalar. S yada Note serisinden alın
Bende a73 var onu satıp alacağım zaten 11 mi yoksa se 3 mü?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

11 parasını hiç haketmiyor 12 mini bakın bence
12 mini bütçem yetiyor fakat 8 veya 12 aylık garantisi olan hele birde 2.el almam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,707
Üyeler
191,151
Son üye
Mordecai24
Geri