Neler Yeni

İphone 11'i çalıp parçaladılar

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
Arkadaşımın yaklaşık birkaç ay önce aldığı İphoneyi çalıp parçaladılar. Olay dün gerçekleşti, üç kişi aralarında plan yapıp arkadaşımla buluşuyorlar, ardından tamamen arkadaşça birbirlerini yere yatırmaya çalışıyorlar. Her şey planlı bir şekilde yapıyorlar ve telefonu bir şekilde çalıyorlar. Bunu fark eden arkadaşım polise gidiyor ve iş biraz büyüyor. Polis yardım edemeyince kendileri o arkadaşlarının ailelerine söylüyor ve iş iyice büyüyor. Çalan kişinin babası geliyor ve uluorta meydanda oğlunu dövüyor. Sonra bu üçü çaldıklarını itiraf ediyor ve telefonu koyduğu yere gidiyorlar. Telefonun ekranını anakartını pilini falan her şeyini parçalamışlar. Babası o gün sana İphone 11 alacağını ve şikayet etmemesini istemiş ve arkadaşımda kabul etmiş. Bugün itibariyle o adam ben sana telefon falan almayacağım, git nereye şikayet edersen et demiş. Bunlara ne yapabiliriz? Bu her şeyi planlayan kişinin abisi hapisten yeni çıkmış. Adli kontrol şartı ile, bu yüzden biraz korkuyorlar. Bu konuda ne yapabiliriz. Ucuz bir telefon değil.

Zleh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Oktay Abat
Tekrardan polise gitsin? hapisten çıksa ne olacak kardeşi suç işlemiş, 15 bin lirayı unutmak mümkün değil bu enflasyonda bu ülkede ben olsam peşini bırakmazdım.

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tekrardan polise gitsin? hapisten çıksa ne olacak kardeşi suç işlemiş, 15 bin lirayı unutmak mümkün değil bu enflasyonda bu ülkede ben olsam peşini bırakmazdım.
Bırakmayı düşünmüyorlar hocam zaten. Tam olarak ne yapması gerekiyor polise gidip şu şahıs benim telefonumu çaldı ve itiraf etti demesi mi gerekiyor? Daha önce hiç böyle bir durum yaşamadık.

Zleh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Oktay Abat
Bırakmayı düşünmüyorlar hocam zaten. Tam olarak ne yapması gerekiyor polise gidip şu şahıs benim telefonumu çaldı ve itiraf etti demesi mi gerekiyor? Daha önce hiç böyle bir durum yaşamadık.
Başta polis yardım edememiş demişsiniz, o zaman en mantıklısı savcılığa dilekçe vermek olacaktır, anladığım kadarı ile olaylar çok ilerlemiş.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Avukat tandığın varsa daha iyi yardımcı olur

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
Başta polis yardım edememiş demişsiniz, o zaman en mantıklısı savcılığa dilekçe vermek olacaktır, anladığım kadarı ile olaylar çok ilerlemiş.
Bayağı ilerledi hocam, maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Avukat tandığın varsa daha iyi yardımcı olur
Avukat tanıdığı olduğunu sanmıyorum. Avukat tutmaya gerek var mı hocam?

Rulep

80+ Gold
Bayağı ilerledi hocam, maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Avukat tanıdığı olduğunu sanmıyorum. Avukat tutmaya gerek var mı hocam?
dilekçe yazmayı biliyor musunuz tutmaya gerek olur mu bilmiyorum ama danışmanız gerek bence

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
dilekçe yazmayı biliyor musunuz tutmaya gerek olur mu bilmiyorum ama danışmanız gerek bence
Dilekçe yazarız onda bir sorun olmaz hocam. Nereye danışabiliriz onu bilmiyorum.

Zleh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Oktay Abat
Dilekçe yazarız onda bir sorun olmaz hocam. Nereye danışabiliriz onu bilmiyorum.
Bulunduğunuz ildeki en yakın adliyeye gidip dilekçenizi ön büroya verin, dilekçe İl ismi ile başlayıp bulunduğu adliye ismiyle birlikte devam edip Cumhuriyet Başsavcılığı olarak başlığı olsun, örnekler var onlara bakmanız daha doğru olur.

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Muhammet
Hocam polise tekrar gitseniz, ardından polis yanınızdayken arayıp bana paramı veya telefonumu verin deseniz işler mi acaba? Konuştursanız vs.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,803
Üyeler
165,239
Son üye
Wwhois
Top Bottom