64Gb alınmaz 128 de ben tercih etmezdim ios yazılımı istiyorsan değişir olay ama 28-30k kusure daha iyileri bulunabilir yada yd ürün kullanmayi sıkıntı etmezsen onlardan bakılabilir ben 2024de iphone 12 cihazina para vermem şahseniphone 12 64/128 gb 2024 de alınır mı ?
Kronik sorunlar içerdiği söyleniyor memnunum diyende başka cihaz kullanmamıştır sanırım uzun bi süre iphone 12 kullandım şuan poco x6 pro kullaniyorum arada 10000 tl fiyat farkı olmasıns rağmen daha memnunum ileriye dönük iphone belki işini daha fazla görebilir ama orası sana kalmışneden 12ye bulasılmicakmıs cok kullanan var memnun olan
Kronik sorunlar içerdiği söyleniyor memnunum diyende başka cihaz kullanmamıştır sanırım uzun bi süre iphone 12 kullandım şuan poco x6 pro kullaniyorum arada 10000 tl fiyat farkı olmasıns rağmen daha memnunum ileriye dönük iphone belki işini daha fazla görebilir ama orası sana kalmışneden 12ye bulasılmicakmıs cok kullanan var memnun olan
Samsung sevmiyorsan bu bütçede başka seçenek yok konu niye bu kadar uzamış kikanka samsung telefonlarını sevmiyorum dedim yukarıda hiçmi okumadın![]()
yanlislikla 2 kere gonderdim64Gb alınmaz 128 de ben tercih etmezdim ios yazılımı istiyorsan değişir olay ama 28-30k kusure daha iyileri bulunabilir yada yd ürün kullanmayi sıkıntı etmezsen onlardan bakılabilir ben 2024de iphone 12 cihazina para vermem şahsen
Post automatically merged:
Kronik sorunlar içerdiği söyleniyor memnunum diyende başka cihaz kullanmamıştır sanırım uzun bi süre iphone 12 kullandım şuan poco x6 pro kullaniyorum arada 10000 TL fiyat farkı olmasıns rağmen daha memnunum ileriye dönük iphone belki işini daha fazla görebilir ama orası sana kalmış
Kronik sorunlar içerdiği söyleniyor memnunum diyende başka cihaz kullanmamıştır sanırım uzun bi süre iphone 12 kullandım şuan poco x6 pro kullaniyorum arada 10000 TL fiyat farkı olmasıns rağmen daha memnunum ileriye dönük iphone belki işini daha fazla görebilir ama orası sana kalmış
Samsung telefon istemediğini görmedim kusura bakma o zaman daha iyi seçenek kalmıyor dedigi gibi arkadaşın ya 12 alırsın yada yd ürün başka seçenek yok zaten sormana gerek olmazyanlislikla 2 kere gonderdim
valla bende anlamadımSamsung sevmiyorsan bu bütçede başka seçenek yok konu niye bu kadar uzamış ki
sorun yok kankam sagol oneriniz için <3yanlislikla 2 kere gonderdim
Samsung telefon istemediğini görmedim kusura bakma o zaman daha iyi seçenek kalmıyor dedigi gibi arkadaşın ya 12 alırsın yada yd ürün başka seçenek yok zaten sormana gerek olmaz
paranı biraz daha biriktir 13 alvalla bende anlamadım
sorun yok kankam sagol oneriniz için <3
Yurtdışı telefon alıp yanında eski bir iphone alirsan kullanabiliyorsun sanirim sorun etmezsen öyle yap yoksa mecbur 12 alincak zatenkanka işte telefon yaza acil para zor birikebilir