Neler Yeni

iphone 12 alınır mı?

byHero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Emir Necati Kurtuluş
Geçen yine bu forumda görmüştüm.
Ya 11 alıcan yada 13 alıcan... 12ye bulaşmayacan falan diyolardı ama neden niye bir fikrim yok
neden 12ye bulasılmicakmıs cok kullanan var memnun olan

sein.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Cep Telefonu, Sistem Parçaları
Instagram
ardafreecs
Steam
Freecs
Discord
qkenn
iphone 12 64/128 gb 2024 de alınır mı ?
64Gb alınmaz 128 de ben tercih etmezdim ios yazılımı istiyorsan değişir olay ama 28-30k kusure daha iyileri bulunabilir yada yd ürün kullanmayi sıkıntı etmezsen onlardan bakılabilir ben 2024de iphone 12 cihazina para vermem şahsen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kronik sorunlar içerdiği söyleniyor memnunum diyende başka cihaz kullanmamıştır sanırım uzun bi süre iphone 12 kullandım şuan poco x6 pro kullaniyorum arada 10000 tl fiyat farkı olmasıns rağmen daha memnunum ileriye dönük iphone belki işini daha fazla görebilir ama orası sana kalmış

Kronik sorunlar içerdiği söyleniyor memnunum diyende başka cihaz kullanmamıştır sanırım uzun bi süre iphone 12 kullandım şuan poco x6 pro kullaniyorum arada 10000 tl fiyat farkı olmasıns rağmen daha memnunum ileriye dönük iphone belki işini daha fazla görebilir ama orası sana kalmış

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,689
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör

sein.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ardafreecs
Steam
Freecs
Discord
qkenn
64Gb alınmaz 128 de ben tercih etmezdim ios yazılımı istiyorsan değişir olay ama 28-30k kusure daha iyileri bulunabilir yada yd ürün kullanmayi sıkıntı etmezsen onlardan bakılabilir ben 2024de iphone 12 cihazina para vermem şahsen

Kronik sorunlar içerdiği söyleniyor memnunum diyende başka cihaz kullanmamıştır sanırım uzun bi süre iphone 12 kullandım şuan poco x6 pro kullaniyorum arada 10000 TL fiyat farkı olmasıns rağmen daha memnunum ileriye dönük iphone belki işini daha fazla görebilir ama orası sana kalmış

Kronik sorunlar içerdiği söyleniyor memnunum diyende başka cihaz kullanmamıştır sanırım uzun bi süre iphone 12 kullandım şuan poco x6 pro kullaniyorum arada 10000 TL fiyat farkı olmasıns rağmen daha memnunum ileriye dönük iphone belki işini daha fazla görebilir ama orası sana kalmış
yanlislikla 2 kere gonderdim

Samsung telefon istemediğini görmedim kusura bakma o zaman daha iyi seçenek kalmıyor dedigi gibi arkadaşın ya 12 alırsın yada yd ürün başka seçenek yok zaten sormana gerek olmaz

byHero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Emir Necati Kurtuluş
Samsung sevmiyorsan bu bütçede başka seçenek yok konu niye bu kadar uzamış ki
valla bende anlamadım

Samsung telefon istemediğini görmedim kusura bakma o zaman daha iyi seçenek kalmıyor dedigi gibi arkadaşın ya 12 alırsın yada yd ürün başka seçenek yok zaten sormana gerek olmaz
sorun yok kankam sagol oneriniz için <3

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,314
İsim
uwu
Arkadaşım ip12 128gb beyaz kullanıyor memnun babamda ip13 128gb kullanıyor normal kullanımda fark göremez normal bir kullanıcı ama tabii ki soc ve kamera kısmında ip13 daha iyi bende yazın sıfır 12 /2. El 13 düşünüyordum takı s23 gibi bir nimeti görene kadar..
İlla tr ise s23 yd ise ip 14pm+6s yada server kayıtlı s23 u

dyron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
muhammet
İlgilendiği Kategoriler
Futbol

sein.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
ardafreecs
Steam
Freecs
Discord
qkenn
kanka işte telefon yaza acil para zor birikebilir
Yurtdışı telefon alıp yanında eski bir iphone alirsan kullanabiliyorsun sanirim sorun etmezsen öyle yap yoksa mecbur 12 alincak zaten

byHero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Emir Necati Kurtuluş
Yurtdışı telefon alıp yanında eski bir iphone alirsan kullanabiliyorsun sanirim sorun etmezsen öyle yap yoksa mecbur 12 alincak zaten
kanka suan idare ediyorum yaza yurtici alıcam

Top Bottom