20w ile alakası yok marka ile alakası var20w al yoksa pil ömrü çabuk biter
Hayır bende iphone 12 pro var 20w adaptör aldım orjinal kablosu zaten çıkıyor şuan yaklaşık 5 6 ay oldu hala %100 pil sağlığı.büyük ihtimalle destekler fakat apple adaptörleri dışındaki adaptörler iphone, ipad, apple watch gibi ürünlerin pil sağlığını hızlı düşürüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
20w ile alakası yok marka ile alakası var
Spigenden aldığım 27w ile yine spigenden aldığım lightning kablosu ile iphone 12’yi şarj ediyorum. Sorun varsa alabilirim.Merhaba arkadaşlar pazartesi iphone 12 alıcam spigen 27w şarj aleti alıcam kutusundan çıkan usb ile şarj edebilir miyim hızlı şarjı destekliyor mu kablosu
Şimdi ben 20w şarj etmek istiyorum telefonu 27w etmek istemiyorum bende 27w adaptör var birde orjinal Apple kablosu var ben bu ikisini kullanırsam 20w mı şarj olucak telefon 27w mı?Spigenden aldığım 27w ile yine spigenden aldığım lightning kablosu ile iphone 12’yi şarj ediyorum. Sorun varsa alabilirim.
İstersen 100w’lık adaptör kullan 20w çekerŞimdi ben 20w şarj etmek istiyorum telefonu 27w etmek istemiyorum bende 27w adaptör var birde orjinal Apple kablosu var ben bu ikisini kullanırsam 20w mı şarj olucak telefon 27w mı?
power delivery var.desteklediği kadarını çeker. sıkıntı olmaz.ben arada 30 watt macbook şarj aletiyle de şarj ediyorum.Şimdi ben 20w şarj etmek istiyorum telefonu 27w etmek istemiyorum bende 27w adaptör var birde orjinal Apple kablosu var ben bu ikisini kullanırsam 20w mı şarj olucak telefon 27w mı?
Bir sorum olucaktı 15.3.1 güncellemesini yaptım hata mı yaptım acaba şarj süresi azalmadı diye düşünüyorum ama ileride güncelleme gelirse azalırsa diye korkuyorum güncelleme yapmak mantıklı mı yoksa aynı sürümde kalmak daha mı iyiİstersen 100w’lık adaptör kullan 20w çeker
Bilmiyorum hocam valla bende güncelleyemedim daha.Bir sorum olucaktı 15.3.1 güncellemesini yaptım hata mı yaptım acaba şarj süresi azalmadı diye düşünüyorum ama ileride güncelleme gelirse azalırsa diye korkuyorum güncelleme yapmak mantıklı mı yoksa aynı sürümde kalmak daha mı iyi