Öneri IPhone 12 mini alınır mı?

basriii

80+
Reaksiyon skoru
16
Canlar selam. 8 bin TL ye ekran pil değişen iPhone 12 mini alma düşüncesi içindeyim. Cihaz da faceid pasif. Halı hazırda poco X3 pro kullanıyorum ve kamerası hariç diger özelliklerinden hala memnunum. Sizce bu fiyata alınır mı? Beğenmezsem ikinci elde kar yaparak satabilir miyim?

diğer iphone serilerini bilmem ama iphone 11 ve sonrasının en kötü iphone u bence. sırf iphone olsun diyede böyle cihazlar hiç alınmaz.

Günde bilmem kaç kez şarj edersin memnun etmez.

3 yıldır annem kullanıyor, ben almıştım. Başka telefon kullanmam diyor, ya sev ya terk et telefonu. Boyutu mesela benim için müthiş iyi, 17 mini üretilse koşarak alırdım. Günümüz içinde pil hariç hala yeterli bence, bir sorun çıkarmıyor.

3 yıldır annem kullanıyor, ben almıştım. Başka telefon kullanmam diyor, ya sev ya terk et telefonu. Boyutu mesela benim için müthiş iyi, 17 mini üretilse koşarak alırdım. Günümüz içinde pil hariç hala yeterli bence, bir sorun çıkarmıyor.
Günde bilmem kaç kez şarj edersin memnun etmez.
diğer iphone serilerini bilmem ama iphone 11 ve sonrasının en kötü iphone u bence. sırf iphone olsun diyede böyle cihazlar hiç alınmaz.
Cevaplar için teşekkürler. Ben biraz daha arastirayim o zaman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,198,158
Üyeler
190,317
Son üye
can999999
Geri