cornerick
80+
Dahası
Fiyatları bir birine yakın iki güzel telefon. Sizce hangisini almalıyım ?
12 mini.Fiyatları bir birine yakın iki güzel telefon. Sizce hangisini almalıyım ?
12'nin satışlarını baltaladığı için durdurulmuş deniyor. Yoksa 12 Mini çok talep gören bir cihaz.12mini üretimi durduruldu bilgin olsun. İleriki zamanlarda 2. el fiyatları düşer mi yükselir mi bilemem. (İleride satacağını göz önüne alarak bak olaya)
4 sene rahat gider sonra pataryayı değişirsin bi 2 senede öyle gider şarjı oyun oynamazsan 1 günü rahat çıkartırYardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Şuan kullandığım cihaz Mi Note 10 Lite. Büyüklüğü olsun, ağırlığı olsun beni çok rahatsız ediyor. Android cihazlar Instagram da pek iyi iş çıkaramıyor. Apple cihaza geçiş nedenlerinden en önemlisi de bu. Şarj sorunu da çok büyük bir problem gibi durmuyor, en kötü yanımda power bank bulundururum Eğer 12 Mini alırsam en az 2-3 sene kullanırım, zaten sıkılıp hemen değiştirilecek bir telefon değil. O yüzden ikinci el durumu pek önemli değil.
12mini çok talep gördüğü için ve üretim maliyetinin diğer modellere göre %5-10civarı fazla olmasından dolayı kaldırılıyor. Hatta yeni iphone 13 lerde mini modeli maliyet arttırdıgından olmayacak12mini üretimi durduruldu bilgin olsun. İleriki zamanlarda 2. el fiyatları düşer mi yükselir mi bilemem. (İleride satacağını göz önüne alarak bak olaya)
Ne demek efendim vazifemiz