iPhone 12 Mini vs iPhone 11

cornerick

80+
Reaksiyon skoru
41
Fiyatları bir birine yakın iki güzel telefon. Sizce hangisini almalıyım ?

İkisinide deneyimliyorum. Ekran kamera ve tutuş olarak bence 12 mini. 11 in tek artısı boyutu büyük olduğundan şarjı %15 daha iyi gibi. Ama ben 12 mini ile günü rahat çıkartıyorum

12 mini

iPhone 12 Mini tabi ki.

12 mini. Çünkü daha güçlü işlemci, daha iyi kamera ve daha iyi bir ekran. Bence bunlar yeterli :)
Ama tek artıları bunlar değil, yani mesela ekranı küçük telefon seviyorum ben ve 12 mini de bu benim için çok büyük artı.

12mini üretimi durduruldu bilgin olsun. İleriki zamanlarda 2. el fiyatları düşer mi yükselir mi bilemem. (İleride satacağını göz önüne alarak bak olaya)

12mini üretimi durduruldu bilgin olsun. İleriki zamanlarda 2. el fiyatları düşer mi yükselir mi bilemem. (İleride satacağını göz önüne alarak bak olaya)
12'nin satışlarını baltaladığı için durdurulmuş deniyor. Yoksa 12 Mini çok talep gören bir cihaz.

Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Şuan kullandığım cihaz Mi Note 10 Lite. Büyüklüğü olsun, ağırlığı olsun beni çok rahatsız ediyor. Android cihazlar Instagram da pek iyi iş çıkaramıyor. Apple cihaza geçiş nedenlerinden en önemlisi de bu. Şarj sorunu da çok büyük bir problem gibi durmuyor, en kötü yanımda power bank bulundururum :) Eğer 12 Mini alırsam en az 2-3 sene kullanırım, zaten sıkılıp hemen değiştirilecek bir telefon değil. O yüzden ikinci el durumu pek önemli değil.

Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Şuan kullandığım cihaz Mi Note 10 Lite. Büyüklüğü olsun, ağırlığı olsun beni çok rahatsız ediyor. Android cihazlar Instagram da pek iyi iş çıkaramıyor. Apple cihaza geçiş nedenlerinden en önemlisi de bu. Şarj sorunu da çok büyük bir problem gibi durmuyor, en kötü yanımda power bank bulundururum :) Eğer 12 Mini alırsam en az 2-3 sene kullanırım, zaten sıkılıp hemen değiştirilecek bir telefon değil. O yüzden ikinci el durumu pek önemli değil.
4 sene rahat gider sonra pataryayı değişirsin bi 2 senede öyle gider😅 şarjı oyun oynamazsan 1 günü rahat çıkartır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

12mini çok talep gördüğü için ve üretim maliyetinin diğer modellere göre %5-10civarı fazla olmasından dolayı kaldırılıyor. Hatta yeni iphone 13 lerde mini modeli maliyet arttırdıgından olmayacak

@Naci @BaşaramadıkAbi
Neden 12 Mini alman gerektiğini sana anlatacaklardır :)
Bence de 12 Mini.
Ne demek efendim vazifemiz :D
12 hem üst model olduğu için tercih edilmeli.
İPhone 12 mini FHD+ iken 11 HD+
12 mini de işlemci daha iyi
Vee başka ufak detaylar.. Daha yeni kalktım eriniyorum yazmaya :D

Geri