Neler Yeni

IPhone 12 Pro mu Samsung S22 Ultra mı?

Nnorch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Efe Uçar
Arkadaşlar, selamlar. Acil cevap verebilirseniz çok iyi olur. İki telefonun arasında kaldım. Yenilenmiş alacağım. İki telefon da Getmobil'in telefonları. (link ektedir) Sizce iPhone 12 Pro mu almalıyım, yoksa Samsung S22 Ultra mı? 4 yıl boyunda iPhone X kullandım, şu an değiştirmeyi düşünüyorum. 12 Pro 256 Gb, Mükemmel sınıfında. S22 Ultra ise 128 GB, Çok İyi sınıfında. Bugün almayı düşünüyorum, cevapları hızlı verebilirseniz çok sevinirim. :)

iPhone 12 Pro:
getmobil.com

Yenilenmiş Apple iPhone 12 Pro - 256 GB - Grafit - Getmobil

Yenilenmiş Apple iPhone 12 Pro - 256 GB - Grafit 12 taksit imkanıyla satın al. Getmobil güvencesiyle yenilenmiş Apple iPhone 12 Pro - 256 GB - Grafit hemen al.
getmobil.com
getmobil.com

Samsung S22 Ultra:
getmobil.com

Yenilenmiş Samsung Galaxy S22 ULTRA 5G - 128 GB - Hayalet Siyah - Getmobil

Yenilenmiş Samsung Galaxy S22 ULTRA 5G - 128 GB - Hayalet Siyah 12 taksit imkanıyla satın al. Getmobil güvencesiyle yenilenmiş Samsung Galaxy S22 ULTRA 5G - 128 GB - Hayalet Siyah hemen al.
getmobil.com
getmobil.com
Kanka getmobilden sakın alma ben x almıştım o kadar özensiz toplamışlar ki telefonu batarya değişimi için götürdüğümde içini açtı bu nasıl telefon dedi telefoncu

BMW118i

80+
Kanka getmobilden sakın alma ben x almıştım o kadar özensiz toplamışlar ki telefonu batarya değişimi için götürdüğümde içini açtı bu nasıl telefon dedi telefoncu
Hiç bulaşmamak en iyisi sanırım hocam. Düz 12 alayım sıfır. Teşekkür ederim. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

s24fe veya biraz bekleyip s25 alsana hocam en iyi seçenek olur 0 cihazlar
Aslında Android'in çok yancısı değilim hocam, sadece özellikleri 12 Pro'ya göre biraz iyi olduğu için tercih edeyim dedim, yoksa 12 Pro alırdım.

Nnorch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Efe Uçar

Aslında Android'in çok yancısı değilim hocam, sadece özellikleri 12 Pro'ya göre biraz iyi olduğu için tercih edeyim dedim, yoksa 12 Pro alırdım.
Bütçeniz ne kadar acaba hocam

Nixist

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Enes
Arkadaşlar, selamlar. Acil cevap verebilirseniz çok iyi olur. İki telefonun arasında kaldım. Yenilenmiş alacağım. İki telefon da Getmobil'in telefonları. (link ektedir) Sizce iPhone 12 Pro mu almalıyım, yoksa Samsung S22 Ultra mı? 4 yıl boyunda iPhone X kullandım, şu an değiştirmeyi düşünüyorum. 12 Pro 256 Gb, Mükemmel sınıfında. S22 Ultra ise 128 GB, Çok İyi sınıfında. Bugün almayı düşünüyorum, cevapları hızlı verebilirseniz çok sevinirim. :)

iPhone 12 Pro:
getmobil.com

Yenilenmiş Apple iPhone 12 Pro - 256 GB - Grafit 12 taksit imkanıyla satın al. Getmobil güvencesiyle yenilenmiş Apple iPhone 12 Pro - 256 GB - Grafit hemen al.
getmobil.com
getmobil.com

Samsung S22 Ultra:
getmobil.com

Yenilenmiş Samsung Galaxy S22 ULTRA 5G - 128 GB - Hayalet Siyah 12 taksit imkanıyla satın al. Getmobil güvencesiyle yenilenmiş Samsung Galaxy S22 ULTRA 5G - 128 GB - Hayalet Siyah hemen al.
getmobil.com
getmobil.com
S22 Ultra

Tkoc1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ali taha
29-30k hiç yenilenmiş telefona verilir mi arkadaş? para bu kadar mı kolay kazanılıyor? bu fiyata sıfır s24 ultra yd var alıp ileride kayıt atarsın sıkıntısız şekilde

Genesyss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Hamza Kızılay

ben şahsen 2025 yılındı düz 12 ye 28-29 verenin aklına şaşarım yani gözünün kör veya aşşırı derece elma düşkünlüğü ile kafayı bozman lazım 27k bütçede çok daha güzel modeller var hocam bence androide yönelin

BMW118i

80+
Bütçeniz ne kadar acaba hocam
Maksimum 31 bin.

29-30k hiç yenilenmiş telefona verilir mi arkadaş? para bu kadar mı kolay kazanılıyor? bu fiyata sıfır s24 ultra yd var alıp ileride kayıt atarsın sıkıntısız şekilde
Taksitle alacağım hocam, 30k birden vermeyeceğim. :D

ben şahsen 2025 yılındı düz 12 ye 28-29 verenin aklına şaşarım yani gözünün kör veya aşşırı derece elma düşkünlüğü ile kafayı bozman lazım 27k bütçede çok daha güzel modeller var hocam bence androide yönelin
Olabilir aslında ama neredeyse 10 yıllık bir iOS kullanıcısıyım hocam, Android'e alışmam biraz zaman alır.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,327
İsim
Cemal Faruk Koçak
bence git çevrendeki bütün telefonculara abi şu kadar para ne alınır de
13 önerirler muhtemel pil sağlığı en yüksek olanı ve garantisi olup değişeni olmayanı al.

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
Ali
Bu bütçeler ile kayıtlı s23 ultra yurtdışı alınır daha keyifle kullanılır.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,543
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era

iPhone 12 Pro:
getmobil.com

getmobil.com
getmobil.com

Samsung S22 Ultra:
getmobil.com

getmobil.com
getmobil.com
Bu bütçede 0 Iphone 13 öneririm kafa rahat olur en azından ilerde güncellemek istersenizde rahatça satıp yeni telefona geçersiniz

Semix59

80+ Silver
Aslında bir arkadaş bu site üzerinden 12 Pro almıştı. Bir sıkıntı yaşamadı, sadece bataryasını değiştirip göndermişlerdi ve 100'dü sağlığı. Hala da kullanıyor ve memnun, bende bir sıkıntı yaşamayacağımı düşünüyorum hocam.
Kardeşim daha önce 2 tane yenilenmiş 11 aldı. Bi sıkıntı yaşamadı fakat bu seninde yaşamayacağın anlamına gelmiyor. 30K 12 Pro yerine 33K 13 her türlü daha mantıklı.

BMW118i

80+
Bu bütçede 0 Iphone 13 öneririm kafa rahat olur en azından ilerde güncellemek istersenizde rahatça satıp yeni telefona geçersiniz
Zorlamayı denerim hocam.

Kardeşim daha önce 2 tane yenilenmiş 11 aldı. Bi sıkıntı yaşamadı fakat bu seninde yaşamayacağın anlamına gelmiyor. 30K 12 Pro yerine 33K 13 her türlü daha mantıklı.
Aynen öyle. Sürpriz yumurta gibi. Ne geleceğini bilemezsin, bir bakarsın tertemiz gelir, bir bakarsın keşke almasaydım diyeceğin bir cihaz gelir.

Top Bottom