tesekkurler birde birsey sorucam apple servisi pil degisimi yapiyor mu fiyati falan ne biliyor musunuz ileri donem icin soruyorumGayet iyi sıkıntı yok
2 yıl içince %80 in altına düşerse ücretsiz pil değişimi yapıyorlar fakat belirli kriterler var 500 döngü gibi gibi, ücretli değişim pahalıdırtesekkurler birde birsey sorucam apple servisi pil degisimi yapiyor mu fiyati falan ne biliyor musunuz ileri donem icin soruyorum
1.179 TL.tesekkurler birde birsey sorucam apple servisi pil degisimi yapiyor mu fiyati falan ne biliyor musunuz ileri donem icin soruyorum
Yapıyor tabi zaten serviste yap fiyat konusunda ise 1100 TL civarı ücret alınıyor resmî olaraktesekkurler birde birsey sorucam apple servisi pil degisimi yapiyor mu fiyati falan ne biliyor musunuz ileri donem icin soruyorum
şarj aletine göre de değişiyor apple adaptörü kullanmazsan hızlı düşüyor.Aldığımdan beri telefonumda oyun yüklemedim.Sadece sosyal medya,görüşme,internette gezinme.%20 altına şarjı hiç düşürmedim.genelde soğuk bir yere koyar öyle şarj ederim.yani telefon şarj olurken ısınmaz.o kadar dikkat etmeme rağmen pil %96 sağlık.anlamadım neye göre düşüyor.
Apple in kendi sitesinden aldım.telefonu alınca orijinal olması için oradan sipariş geçmiştim.şarj aletine göre de değişiyor apple adaptörü kullanmazsan hızlı düşüyor.
ben orjinal kullaniyorum herseyişarj aletine göre de değişiyor apple adaptörü kullanmazsan hızlı düşüyor.